Lélek

Mi, nők így bántjuk meg a pasikat randizáskor

Mindannyian több olyan sztorit is fel tudunk sorolni, mikor az ismerkedés közben férfiak csúnyán megsértettek minket. Ám belegondoltatok már valaha, hogy ti mennyire bánhattátok meg némely alkalommal a randipartnereteket?
vous - 2015.08.08.
Mi, nők így bántjuk meg a pasikat randizáskor

Egyre inkább életrevaló ötletnek tűnik egy etikettkézikönyv kiadása a virtuális társkeresés területén. Mert ahogy a férfiak bizonyos felületeken, úgy a nők is követnek el hibákat. Sértések, felelőtlenség, a másik semmibe vétele nem csak a férfiakra jellemző viselkedés. Mert a virtuális tér megengedőbb ugyan, de bármit itt sem lehet megtenni. Vagy igen, de akkor az nem szép bizonyítvány önmagunkról.

Hogy pontosan mik a leggyakoribb hibák, amiket elkövetünk radizáskor, itt elolvashatjátok!

Forrás:
Pixabay
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.