Egyéb kategória

Sportolnál, de nem tudod, mit? Segítünk dönteni!

Sosem késő elkezdeni! Én is ezt mondogatom magamnak, és néha sikerül is meglátogatnom a konditermet. Azt már ti is biztos milliószor hallottátok, hogy ha diétáztok is, edzeni kell mellé, különben nem sokat ér a dolog! Most segítünk, milyen sportot válasszatok.
vous - 2015.08.07.
Sportolnál, de nem tudod, mit? Segítünk dönteni!

Most hoztam nektek három olyan sportot, amit én is kipróbáltam régen (hosszabb-rövidebb ideig), és mindenkinek csak ajánlani tudom őket.

Spinning

Zenére biciklizni, miközben a tréner mondja a tekerés közben elvégzendő feladatokat. Az egyik legjobb kardioedzés, amit választhatsz. Javítja az állóképességet, kortól és nemtől teljesen független, pozitív hatással van a testre és a lélekre is. Ez az egyik leghatékonyabb zsírégető sport, levezeti a feszültséget és erősíti akaratunkat.

Forrás:
Pixabay

Zumba


A tánc javítja a kedvet, csökkenti a hangulatingadozást és erősíti az önképed. Megdolgoztatja a szívünket, a hasunkat, a karjainkat, nagyjából minden testrészünket. Amellett, hogy szórakoztató fitneszedzésről van szó, feltöltődést és kikapcsolódást biztosít.

Úszás

Minden izmod dolgozik, a légzőszerveid meg aztán főleg. A felső- és alsótestedre is ugyanakkora terhelés hárul. Az egész szervezeted működését befolyásolja, leginkább jó értelemben. Javítha a sejtek oxigénellátását, az állóképességet, és gyorsítja az anyagcserét is. Fokozza a szellemi teljesítményt, viszont az éhségérzetünk is sokkal nagyobb úszás után.

Ti melyiket választanátok?

Címkék: #edzés #sport #tippek
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.