Egyéb kategória

Ne dőljetek be a piros címkék csábításának! – Így vásároljatok okosan leárazáskor

A leárazások idejét éljük. Engem és szerintem sok nőtársamat meg-megérint ez évről évre. Mindenki szeret akciós kincsekre bukkanni, féláron, vagy esetleg még olcsóbban. Ráadásul tudatosan sem tudjuk elkerülni a nagy piros táblákat, amiken a sale vagy az akció szócska szerepel. 
vous - 2015.08.06.
Ne dőljetek be a piros címkék csábításának! – Így vásároljatok okosan leárazáskor

Első ránézésre jónak tűnhet, hogy ilyenkor akciólázban égve sokkal több minden kerül a kosarunkba, mint egyébként, és kevesebb pénzért, de mint mindennek, ennek is megvan a negatív oldala.

A piros címkéken és a sok felesleges, hibás, rossz terméken felbuzdulva hoztam nektek néhány tippet, amit jó, ha megfogadtok, mielőtt lázas vásárlásba fognátok! 

Érdemes minden vásárlás előtt jól átnézni az anyagot, nem foltos-e, nem lyukas-e, nem sérült-e.

Ha a varrás mentén van egy kis szakadás fellélegezhettek, azon lehet segíteni. De ha máshol, akkor sajnos ott kell hagynotok a ruhát az üzletben.

A sérülések, szakadások mellett gyakori a kosz is a termékeken. Ezeket nehéz megállapítani, rájönni, hogy mennyire is makacs az a bizonyos folt.

Sok boltban ma már adnak erre garanciát, akciós terméknél is. Érdemes odavinnetek a kasszához és garanciát kérni a blokkra, hogy ha nem jön ki a folt, nyugodtan visszavihessétek a boltba. Biztos, ami biztos!

Ha esetleg valamiből sok maradt meg és nagyon leakciózták, az is gyanús. Ott valószínűleg a szabással lesznek problémák, mindig próbáljátok fel a ruhákat még az üzletben!

Forrás:
jaymantri.com

Ha ezeket a tippeket megfogadjátok, akkor nagy valószínűséggel nem lesz üres a pénztárcátok és tele a szekrényetek felesleges, rossz dolgokkal.

Érdemes nyitott szemmel járni és figyelmesen végignézni mindent, hiszen nemcsak a hibákat szúrhatjátok ki, de hasznos dolgokra is bukkanhattok. Mindig vannak alapdarabok, amik évről évről visszatérnek és ilyenkor leárazáskor be is szerezhetitek őket. Ilyen például a ballonkabát, a szövetkabát, a bőrdzseki, a farmerkabát, a farmerek és a szép pulcsik. De akár 1-2 bokacsizma és télicsizma is becsúszhat a nyári leárazások közepette is.

Jó vásárlást nektek!

Ajánlott cikkek