Egyéb kategória

Egy esküvői videó, ami joggal robbantotta fel az internetet

Melyikünk ne álmodozott volna már a nagy napról, amikor oltár elé állunk és bla bla bla... Tudjátok, fehér ruha, galambok, virágok, romantika. Most ezt tegyétek félre, mutatok valami sokkal vagányabbat.
vous - 2015.08.06.
Egy esküvői videó, ami joggal robbantotta fel az internetet

Ha ti sem a romantikus esküvőről álmodozó csajok vagytok, mint én, akkor imádni fogjátok ezt a videót. Ám ha mégis nagy lagzira vágytok, akkor is ez lesz a kedvencetek. Egy angol pár, David és Hollie ugyanis újraértelmezte a nyitótáncot. Persze láttunk már vicces “első táncokat”, de ez mégis más, jobb. Az ifjú  pár az elmúlt 20 év legjobb r&b- és hiphopslágereit nyomja. Az egész az ara ötlete volt (ki másé lett volna?), szeretett volna valami extrával és viccessel kedveskedni a vendégeinek. A táncukban az a legkülönlegesebben, hogy igazán profi módon adják elő, még az ifjú férj is, plusz bevonták a koszorúslányokat és a párjaikat is.

Nézzétek meg a videót és tuti, hogy egyből férjhez akartok majd menni, de csak azért, hogy nektek is legyen egy ilyen nyitótáncotok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon