Egyéb kategória

Egy esküvői videó, ami joggal robbantotta fel az internetet

Melyikünk ne álmodozott volna már a nagy napról, amikor oltár elé állunk és bla bla bla... Tudjátok, fehér ruha, galambok, virágok, romantika. Most ezt tegyétek félre, mutatok valami sokkal vagányabbat.
vous - 2015.08.06.
Egy esküvői videó, ami joggal robbantotta fel az internetet

Ha ti sem a romantikus esküvőről álmodozó csajok vagytok, mint én, akkor imádni fogjátok ezt a videót. Ám ha mégis nagy lagzira vágytok, akkor is ez lesz a kedvencetek. Egy angol pár, David és Hollie ugyanis újraértelmezte a nyitótáncot. Persze láttunk már vicces „első táncokat”, de ez mégis más, jobb. Az ifjú  pár az elmúlt 20 év legjobb r&b- és hiphopslágereit nyomja. Az egész az ara ötlete volt (ki másé lett volna?), szeretett volna valami extrával és viccessel kedveskedni a vendégeinek. A táncukban az a legkülönlegesebben, hogy igazán profi módon adják elő, még az ifjú férj is, plusz bevonták a koszorúslányokat és a párjaikat is.

Nézzétek meg a videót és tuti, hogy egyből férjhez akartok majd menni, de csak azért, hogy nektek is legyen egy ilyen nyitótáncotok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.