Egyéb kategória

Galaktikus VOUS-teszt: melyik bolygó lennél a Naprendszerben?

Vajon a szupercsajos Vénusz vagy inkább a szexin intellektuális Merkúr uralja a személyiségeteket? A tesztből kiderül, mely karakterhez tartoztok a kilencből.
vous - 2015.08.05.
Galaktikus VOUS-teszt: melyik bolygó lennél a Naprendszerben?

1. Milyen kőből készítenél magadnak talizmánt?

a, Smaragd.
b, Gyémánt.
c, Tigrisszem.
d, Korall.
e, Borostyán.
f, Ametiszt.
g, Akvamarin.
h, Topáz.
i, Rubin.

2. Melyik a kedvenc színed?

a, Kék.
b, Rózsaszín.
c, Barna.
d, Piros.
e, Arany. 
f, Szürke.
g, Fehér.
h, Lila.
i, Zöld.

3. Melyik a kedvenc italod?

a, Bécsi kávé vagy eszpresszó.
b, Testes vörösbor.
c, Tiszta forrásvíz.
d, Egy ütős energiaital.
e, Minőségi pezsgő.
f, Házi pálinka.
g, Kézműves sörkülönlegesség.
h, Mai Tai koktél.
i, Frissítő limonádé.

4. Melyik a legelőnyösebb tulajdonságod?

a, Tudásszomj.
b, Önzetlenség.
c, Megbízhatóság.
d, Bátorság.
e, Nagylelkűség.
f, Kitartás.
g, Találékonyság.
h, Tolerancia.
i, Türelem.

5. És melyik a legrémesebb?

a, Felületesség.
b, Hiúság.
c, Földhözragadtság.
d, Indulatosság.
e, Dicsekvés.
f, Rugalmatlanság.
g, Kiszámíthatatlanság.
h, Lustaság.
i, Fanatizmus.

6. Melyik karmikus üzenet szólhatna neked?

a, Nem mindig a legrövidebb út a legjobb.
b, Találd meg a szenvedély és az ész egyensúlyát.
c, Nyiss jobban az ismeretlen felé.
d, Gondolkozz, mielőtt cselekednél.
e, Nem kell mindent véresen komolyan venni.
f, Csempéssz több optimizmust a mindennapokba.
g, Kisebb kockázattal több nyugalmad lehet.
h, Térj vissza a Földre.
i, Tanulj meg elengedni.

Értékelés

Legtöbb a: Merkúr

Te vagy a Naprendszer legnagyobb szkeptikusa, de a kételyed akkora hajtóerő, hogy folyamatos akcióban vagy. A lényeg, hogy kielégítsd földöntúli kíváncsiságod, ami persze sosem sikerül, mert újabbnál újabb tudnivalókra bukkansz. Így a jelszavad a kutatás, ami sajnos nem párosul türelemmel. A gyors célba érés és így a kissé felületes megoldások mestere vagy. A pasikat intellektuális morzsákkal eteted, ami szuper vonzerőt kölcsönöz.

Legtöbb b: Vénusz

A harmónia és a bűbáj királynője vagy, aki már megjelenésével is odavonzza az emberek tekintetét. Ízig-vérig nőként persze minimum alfapasikra helyezed a mércét, ám amolyan szerelembe esős típus lévén gyakran pazarolhatod gyengédségedet és figyelmedet arra érdemtelen alakokra. A benned lakó romantikát és száz fokon izzó emóciót érdemes lenne valamilyen művészeti alkotásban kiteljesítened.

Legtöbb c: Föld

Helló, Anyaföld Istennője! Színben a barna, pasiban a jóvágású, életmódban a lassú mederben folyó megfontoltság passzol hozzád. Kissé konzervatív életszemléleted egyesek szemében maradivá vagy túl hagyományossá tehet, de ők csak a felszínt kapargatják: te vagy az, aki a legnagyobb vészben is képes tisztán gondolkodni, sosem csapong vagy gondolja meg magát, vagyis mindig józan, és lehet rá számítani.

Legtöbb d: Mars

Téged irigyel minden unalomba forduló karakter, ugyanis nehezen találni nálad temperamentumosabb, mozgékonyabb típust. Bár a tüzes vérmérséklethez sajnos igen masszív hangerő is járul, mivel nem ritkán így szeretnél érvényt szerezni akaratodnak. Persze ha épp nem ostromot szervezel, mindenki értékeli nagylelkűséged és erőd, amivel bárkit leveszel a lábáról.

Legtöbb e: Jupiter

Nálad a luxus és a fényűzés olyan alapok, amelyek nélkül el sem tudod képzelni az életet. Szerencsére a pompás körülmények nem tesznek arrogánssá, képes vagy megosztani azt, amid van, és bő kézzel osztogatni a jóból. Nálad az élet élvezete nem vég nélküli dorbézolást és zabálós ebédeket, hanem inkább minőségi szórakozást és gourmet-életérzést jelent. Persze ahogy saját magaddal szemben szigorú vagy, úgy teszed magasra a lécet mások megítélésében is.

Legtöbb f: Szaturnusz

Ha nem tudósként vagy filozófusként keresed a kenyered, akkor még nem késő pályát módosítanod. Komoly és eltökélt vagy, ha a céljaid megvalósításáról van szó, s az a cél soha nem lehet túl bohém vagy komolytalan. Néhányan azt hihetik, hogy szófukarságod mögött kevés mondanivaló rejlik, pedig gondolatból van bőven, csupán nem szeretnéd őket (méltatlan emberekre) elpazarolni.

Legtöbb g: Uránusz

Üdv, Szabad Szellem! Te vagy a felfedezés és a felszabadítás megtestesítője. Untatnak a hétköznapok és minden, aminek rendszere és határozott kerete van. Folyton függetlenségi harcot folytatsz, és már-már rögeszméddé vált, hogy kalitkába akarnak zárni. Mivel mindig a megújulást keresed, hamar meg is találod a kitaposatlan ösvényeket: könnyen és lazán haladsz előre, melletted spontán és izgalmas az élet.

Legtöbb h: Neptunusz

A misztikum iránti fogékonyságod egyeseknek egészen ijesztő lehet, esetleg egyenesen boszorkánynak kiálthatnak ki. Ha nem is minden Neptunusz uralta karakterből lesz túlvilágról közvetítő médium, az tény, hogy spirituális érdeklődésed megugorja az átlagot, és néhány ismerősödnek szabályosan az idegeire mész a megérzésre alapozó döntéseiddel. Van abban valami hátborzongató, hogy legtöbbször mégis beletrafálsz.

Legtöbb i: Plútó

Erős igazságérzeted és analitikus képességeid visznek előre, ám túláradó energiáid időnként kikerülnek a vezérlésed alól, és fanatizmusba csaphatnak át. Kitartásod szinte mindig meghozza a gyümölcsét, épp ezért lehetséges, hogy te hajtod végre a legképtelenebb változtatásokat, amikről mások legfeljebb ábrándoznak.

Borítókép grafikája: Cséfalvay Fanny 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.