Egyéb kategória

Így tűnhetsz magasabbnak magas sarkú nélkül

Szeretnél magasabbnak tűnni, de nem szívesen viselsz magas sarkút? Akkor jó hírem van: pár stílustipp segíthet, hogy azonnal (és kényelmesen) megnyúljanak a lábaid!
vous - 2015.08.04.
Így tűnhetsz magasabbnak magas sarkú nélkül

Elő a magas derekú alsókkal

Egy magas derekú nadrág vagy ceruzaszoknya is képes megnyújtani az alsótestet. Húzz hozzá rövid felsőt, vagy tűrd be a blúzodat. Hidd el, az emberek nem értik majd, hogy nőttél meg ilyen gyorsan.

Próbáld ki az overallt

Minél rövidebb, annál hosszabbnak fognak tűnni a lábaid. Végre igazi szupermodellnek érezheted magad!

Mutass sokat a lábfejedből

Mutass annyi bőrt a lábfejedből a szandálodban, amennyit csak tudsz – különösen a nude, a világos és a fémes árnyalatoknál –, mert ez hosszabbítja a bokát.

Öltözz egy színbe

A tetőtől talpig egyszínű öltözéktől – bár furán hangzik – egy magas, függőleges vonalnak tűnsz, amitől vékonyabbnak és magasabbnak látszol.

Vágasd le a hajad

A szuperhosszú haj nagyon összenyom, viszont a könnyed, rövidebb frizura kiemeli a vállat és a nyakat, amitől szintén magasabbnak látszol. Szóval felejtsétek el a magas sarkút, helyette elég egy új nyári frizura is!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

5 gyönyörű vitorlázásra alkalmas hely
Világ
5 gyönyörű vitorlázásra alkalmas hely
vous - 2022.12.07.
Mostanában egyre inkább terjed a vitorlázás iránti érdeklődés a Balatonon. Sokan szeretnék kipróbálni, de ehhez nincs meg a megfelelő képesítésük ezért számukra a vitorlás bérlése lenne a megoldás. Ehhez azonban manapság már kapitányt is lehet bérelni így már megoldható a kirándulás. Arra is van lehetősége a vitorlázást kipróbálni akaróknak, hogy csak egy rövidebb két órás vitorlás bérlést próbáljanak ki, így kiderülhet valóban tetszik-e ez a sport. Természetesen van olyan lehetőség is, hogy egész napos 8 órás hajó és kapitány bérlést vegyen igénybe, sőt még a hajót is kiválaszthatják.

Otthon