Egyéb kategória

Megható videó a feltétel nélküli szerelemről

Megható videót találtunk arról, hogyan is működik egy házasságban a feltétel nélküli szeretet, ami úgy tűnik, tényleg létezik. Nézzétek meg a kisfilmet, ami ezt bebizonyította!

vous - 2015.08.03.
Megható videó a feltétel nélküli szerelemről

A Jubilee Project nevű kampány célja, hogy olyan történeteket mutassanak be, amik változásra inspirálhatják az embereket. 

A célunk, hogy olyan videókat készítsünk, ami nemcsak szórakoztat, de ösztönöz is arra, hogy jót tegyünk. 

A "Blind Devotion" című kisfilmben megnézhetitek, hogyan is segíti vak felesége hétköznapjait egy férfi. Annyit elárulhatunk, hogy amit tesz, nem mindennapi! Hogy miért? Nézzétek meg! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.