Egyéb kategória

Megtaláltam a leggázabb kifejezéseket a csókolózásra

Csókolózás. Milyen szép szerelmes szó is ez. De hát csókolózni nem csókolózik mindenkivel az ember lánya. Maximum smárolunk, vagy...? De álljunk meg kicsit a smárolásnál: ez már egy durvább történet, nyál a nyállal, nyelv a nyelvvel, na de nem hiszem, hogy ezt magyaráznom kellene. Azt viszont már annál inkább, hogyan is becézzük a szerelmes „puszikat”.
vous - 2015.07.29.
Megtaláltam a leggázabb kifejezéseket a csókolózásra

Biztos nektek is van a csókolózásra bevált kifejezésetek, leginkább a smárolás. Persze, hiszen ez a legkifejezőbb, legpraktikusabb. Nyilván a buli-smár már kézen fogva járnak egymással, ott láthatunk érdekesebbnél érdekesebb megmozdulásokat. De nem is ez a lényeg, hanem hogy hogyan becézhetjük még a smacizást. Hoztam párat.

Csőrözés

Én ezt leginkább anyától és apától hallom, amolyan cuki retró kifejezés. Langyos…

Nyelvezés

Nincs ebben semmi meglepő, hiszen valójában ez történik. Bár annak is megvan a maga (íratlan) szabálya, mennyi az egészséges és illendő mennyiség. Még várjatok…

Smacker

Dobtam egy hátast, amikor meghallottam a szerkesztőségben. Őszinte leszek, nagyon tetszik, de soha életemben nem hallottam még, és kicsit bánt is, mert ilyen beceneveknek általában én vagyok a megalkotója. Az biztos, hogy használni fogom, de még mindig van jobb…

Bandizás

Fogalmam sincs, hogy honnan és miért. Ötletem talán lenne: adott egy kis falu, sok-sok András nevű férfival. A többit talán kitaláljátok. Bár a Dani nevű pasitoknak, lehet, jobb, ha nem mondjátok: „Gyere ide, lebandizlak!”

Egyéb nyalánkságok

  • Csőrözés
  • Nyelvfoci
  • Nyaldosás
  • Morgyelás
  • Nyelves-nyálas
  • Ragadás
  • Smárparti


És ti hogyan becézitek a csókolózást? Írjátok meg bátran!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.