Egyéb kategória

Megtaláltam a leggázabb kifejezéseket a csókolózásra

Csókolózás. Milyen szép szerelmes szó is ez. De hát csókolózni nem csókolózik mindenkivel az ember lánya. Maximum smárolunk, vagy...? De álljunk meg kicsit a smárolásnál: ez már egy durvább történet, nyál a nyállal, nyelv a nyelvvel, na de nem hiszem, hogy ezt magyaráznom kellene. Azt viszont már annál inkább, hogyan is becézzük a szerelmes „puszikat”.
vous - 2015.07.29.
Megtaláltam a leggázabb kifejezéseket a csókolózásra

Biztos nektek is van a csókolózásra bevált kifejezésetek, leginkább a smárolás. Persze, hiszen ez a legkifejezőbb, legpraktikusabb. Nyilván a buli-smár már kézen fogva járnak egymással, ott láthatunk érdekesebbnél érdekesebb megmozdulásokat. De nem is ez a lényeg, hanem hogy hogyan becézhetjük még a smacizást. Hoztam párat.

Csőrözés

Én ezt leginkább anyától és apától hallom, amolyan cuki retró kifejezés. Langyos…

Nyelvezés

Nincs ebben semmi meglepő, hiszen valójában ez történik. Bár annak is megvan a maga (íratlan) szabálya, mennyi az egészséges és illendő mennyiség. Még várjatok…

Smacker

Dobtam egy hátast, amikor meghallottam a szerkesztőségben. Őszinte leszek, nagyon tetszik, de soha életemben nem hallottam még, és kicsit bánt is, mert ilyen beceneveknek általában én vagyok a megalkotója. Az biztos, hogy használni fogom, de még mindig van jobb…

Bandizás

Fogalmam sincs, hogy honnan és miért. Ötletem talán lenne: adott egy kis falu, sok-sok András nevű férfival. A többit talán kitaláljátok. Bár a Dani nevű pasitoknak, lehet, jobb, ha nem mondjátok: „Gyere ide, lebandizlak!”

Egyéb nyalánkságok

  • Csőrözés
  • Nyelvfoci
  • Nyaldosás
  • Morgyelás
  • Nyelves-nyálas
  • Ragadás
  • Smárparti


És ti hogyan becézitek a csókolózást? Írjátok meg bátran!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.