Otthon

A másnaposság legbizarrabb gyógymódjai

Nincs olyan ember, aki életében legalább egyszer ne esett volna át a másnaposságon. Most olyan módszereket mutatok, amikre úgy lehet rátalálni az interneten, hogy a másnaposság ellenszerére kerestek rá. Egészen elképesztő!
vous - 2015.07.26.
A másnaposság legbizarrabb gyógymódjai

Szeretünk bulizni, ez vitathatatlan. A bulizással pedig együtt jár, hogy néha többet iszunk, mint kellene, ami egyenes út a másnaposság felé. Higgyétek el, én örülnék a legjobban, ha nem létezne! Nekem tuti módszerem van, de elképesztő őrültségeket is találni. Megkerestem nektek a legbizarrabb gyógymódokat, amelyek „elméletileg” enyhítik a másnaposságot.

Ókori Róma

Az ókori Rómában a lucullusi lakomák másnapján olajban sült kanárit fogyasztottak. 

Namíbia

A namíbiaiak a bivalytejre esküsznek. Ne a szokásos tejre gondoljatok. A bivalytej rumokból, tejszínből, tejből és likőrből áll.

Németország

Egy biztos: nem szeretnék másnapos lenni Németországban. A németek ugyanis nyers ecetes heringgel csillapítják a másnaposságukat, amiből, azt hiszem, én nem kérek…

Kanada

Kanadában nem bízzák a véletlenre, az utolsó kör pia után egy jó nagy adag hasábburgonyát esznek sajttal megszórva. Bár az már egy más kérdés, hogy az olajban sült krumpli irritálja-e a gyomrukat, vagy sem.

USA

A legbizarrabb módszer pedig most következik. A vadnyugaton élő cowboyok a teára esküdtek, ha másnaposságról volt szó. De nem a szokásos citrom vagy barack ízesítésben, hanem a nyúl ürülékéből készítették. Egy kis forró víz, pár nyúlbogyó, és ihatjátok is. Ha van hozzá gusztusotok.

És az én módszerem

Víz, víz és még több víz. Rengeteg vizet iszom ilyenkor, mivel az alkohol vizet von meg a szervezetünktől, és ezt pótolni kell. A víz mellett még a gyümölcslevek is szóba jöhetnek, amikkel hasonló hatást lehet elérni, mint a vízzel. Inkább kerülöm a tejtermékeket és a nagyon zsíros ételeket, mert bántják az amúgy is éppen eléggé érzékeny gyomromat.

Nektek milyen módszer vált be?

Ajánlott cikkek