Világ

Legyen tökéletes a randitok akkor is, ha üres a pénztárcátok

Ahogy mi, csajok a randiruha kiválasztásánál esünk kétségbe, dilemmázunk, aggódunk, úgy a férfiak a találka kivitelezését és helyszínét lihegik túl. Hajlamosak azt hinni, hogy napokat kell spórolni, hogy megszülethessen a tökéletes randi. Pedig van megoldás akkor is, ha a bankszámlátok épp a hónap végéhez közeledik!
vous - 2015.07.24.
Legyen tökéletes a randitok akkor is, ha üres a pénztárcátok

Ne aggódjatok, ezúttal nem az elcsépelt első randis ötleteket segítünk kitalálni, hanem azt, mit is tegyetek, ha nincs pénzetek mozira, drága étteremre vagy különleges helyszínre. Hiszen ezekben a találkozásokban úgysem a pénz a döntő, hanem a két ember, aki egymásra talál, ugye?

A Ladies & Gentlemen oldalán elolvashatjátok, milyen ötletekkel menthetitek meg a már előre kudarcnak gondolt randevút, ha a bankszámlátok épp nem áll túl fényesen.

Ha pedig a randiötlet dilemmáját legyőztétek, akkor jöhet a ruhaválasztás! Ide kattintva megtudhatjátok, milyen is a tökéletes randiszett!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.