Világ

Legyen tökéletes a randitok akkor is, ha üres a pénztárcátok

Ahogy mi, csajok a randiruha kiválasztásánál esünk kétségbe, dilemmázunk, aggódunk, úgy a férfiak a találka kivitelezését és helyszínét lihegik túl. Hajlamosak azt hinni, hogy napokat kell spórolni, hogy megszülethessen a tökéletes randi. Pedig van megoldás akkor is, ha a bankszámlátok épp a hónap végéhez közeledik!
vous - 2015.07.24.
Legyen tökéletes a randitok akkor is, ha üres a pénztárcátok

Ne aggódjatok, ezúttal nem az elcsépelt első randis ötleteket segítünk kitalálni, hanem azt, mit is tegyetek, ha nincs pénzetek mozira, drága étteremre vagy különleges helyszínre. Hiszen ezekben a találkozásokban úgysem a pénz a döntő, hanem a két ember, aki egymásra talál, ugye?

A Ladies & Gentlemen oldalán elolvashatjátok, milyen ötletekkel menthetitek meg a már előre kudarcnak gondolt randevút, ha a bankszámlátok épp nem áll túl fényesen.

Ha pedig a randiötlet dilemmáját legyőztétek, akkor jöhet a ruhaválasztás! Ide kattintva megtudhatjátok, milyen is a tökéletes randiszett!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!