Világ

Feladja az Ezeregy éjszaka luxusát: válik Csősz Bogi?

Ez lehet minden idők legdrágább magyar sztárválása!

vous - 2022.05.24.
Feladja az Ezeregy éjszaka luxusát: válik Csősz Bogi?

A Blikk információi szerint a Feleségek luxuskivitelben egykori sztárja, Talu-Csősz Boglárka és török milliárdos férje úgy döntöttek, hogy lezárják tizenkét éves kapcsolatukat. Az Apám beájulna című filmmel ismertté vált bombázó 24 évesen ismerkedett meg férjével, Burak Taluval egy előkelő szórakozóhelyen Isztambulban.

A milliárdos török építési vállalkozó a tenyerén hordozta és luxus utazásokra vitte a magyar szépséget. 1400 négyzetméteres, a Boszporuszra néző villájukban közel két tucat alkalmazott leste minden kívánságát.

A pár nem készült válásra, így nem tisztázták, kinek mi jut majd a vagyonból. Bogi korábban elárulta a lapnak, hogy pénzét aranyba és gyémántba fektette.

“Ha egy feleség kérhet valamit, az biztos gyémánt lesz. Nem számítanak a márkák vagy a ruhák, az az elv, hogy ami rajtam van, az az enyém, és ha olyan helyzetbe kerülök, bármikor átforgathatom készpénzre. Pár ezer dollár rögtön a zsebbe”

– nyilatkozta akkor.

Most azonban úgy tűnik, vége lehet mindennek, mert Bogi nehezen viseli már a férje által számára kiadott szerepet.

“Nehéz időszakot él meg Bogi, mert komoly válságba került a kapcsolatuk. Nehezen viseli, hogy csak látványelem legyen befolyásos férje mellett, ez pedig egyre nagyobb problémákat szült az elmúlt években”

– fogalmazott egy ismerős.

Ajánlott cikkek