Világ

Elárverezik Erdélyi Mónika otthonát

Hatósági eljárás alá került az ingatlan, ezért kényszerárverésre bocsátják a műsorvezető érdi otthonát.

vous - 2022.01.25.
Elárverezik Erdélyi Mónika otthonát

Erdélyi Mónika Pest megyei otthonát 49,5 millió forintért hirdették meg online – tudta meg a Blikk. A lap értesülései szerint viharos válást követő vagyonmegosztási per miatt került újra eladósorba az ingatlan.

"Érdeklődtem a meghirdetett házzal kapcsolatban, amire emlékeztem a korábbi híradásokból, tudtam, hogy Erdélyi Mónikáé. Azt az információt kaptam, hogy már korábban született egy bírósági döntés a vagyonmegosztás miatt, ám az ingatlant a tavaszig érvényben lévő moratórium miatt nem tudták elárverezni. A ház kikiáltási ára 49,5 millió, licitet pedig ötszázezer forintonként lehet tenni, így nem tudni, mi lesz a vége. Sajnos, belülről nem tudtam megnézni az ingatlant, mert a tulajdonos nem enged be senkit, így csak kívülről lehet megtekinteni" – mondta egy érdeklődő.

Évek óta hirdetik, de eddig nem sikerült vevőt találni az eredetileg 67 millió forintért árult otthonra, amit  2014-ben bocsátották kényszerárverésre. A műsorvezető akkor fellebbezett a döntés ellen, de végül elutasították. A 180 négyzetméter alapterületű ingatlan szép és csendes környéken található, emellett pedig gyönyörű kerttel rendelkezik.

A műsorvezető ismerőse szerint a válás sokkal viharosabban alakult, mint arra eredetileg számítottak. Volt férje, Mukli Gyula a ház értékének felére és további összegekre tart igényt, mivel a válás után ő költözött albérletbe.

„Gyula mindvégig azt hangoztatta, nincs pénze, még azt is kérte a bíróságtól, hogy egy kirendelt védőügyvédet biztosítsanak neki” – folytatta az ismerős.

A Blikk Erdélyi Mónikát is megkereste az üggyel kapcsolatban, a műsorvezetőnő azonban nem kívánt nyilatkozni.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.