Világ

Elárverezik Erdélyi Mónika otthonát

Hatósági eljárás alá került az ingatlan, ezért kényszerárverésre bocsátják a műsorvezető érdi otthonát.

vous - 2022.01.25.
Elárverezik Erdélyi Mónika otthonát

Erdélyi Mónika Pest megyei otthonát 49,5 millió forintért hirdették meg online – tudta meg a Blikk. A lap értesülései szerint viharos válást követő vagyonmegosztási per miatt került újra eladósorba az ingatlan.

"Érdeklődtem a meghirdetett házzal kapcsolatban, amire emlékeztem a korábbi híradásokból, tudtam, hogy Erdélyi Mónikáé. Azt az információt kaptam, hogy már korábban született egy bírósági döntés a vagyonmegosztás miatt, ám az ingatlant a tavaszig érvényben lévő moratórium miatt nem tudták elárverezni. A ház kikiáltási ára 49,5 millió, licitet pedig ötszázezer forintonként lehet tenni, így nem tudni, mi lesz a vége. Sajnos, belülről nem tudtam megnézni az ingatlant, mert a tulajdonos nem enged be senkit, így csak kívülről lehet megtekinteni" – mondta egy érdeklődő.

Évek óta hirdetik, de eddig nem sikerült vevőt találni az eredetileg 67 millió forintért árult otthonra, amit  2014-ben bocsátották kényszerárverésre. A műsorvezető akkor fellebbezett a döntés ellen, de végül elutasították. A 180 négyzetméter alapterületű ingatlan szép és csendes környéken található, emellett pedig gyönyörű kerttel rendelkezik.

A műsorvezető ismerőse szerint a válás sokkal viharosabban alakult, mint arra eredetileg számítottak. Volt férje, Mukli Gyula a ház értékének felére és további összegekre tart igényt, mivel a válás után ő költözött albérletbe.

„Gyula mindvégig azt hangoztatta, nincs pénze, még azt is kérte a bíróságtól, hogy egy kirendelt védőügyvédet biztosítsanak neki” – folytatta az ismerős.

A Blikk Erdélyi Mónikát is megkereste az üggyel kapcsolatban, a műsorvezetőnő azonban nem kívánt nyilatkozni.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.