Világ

Vízimádat a hőségben – A Dunán is szép a nyár

Alaposan befűtöttek az égiek, de ne hagyjátok magatokat aszalódni a lakásban még akkor sem, ha ott valamivel hűvösebb van, mint kint. Nem kell a dugóban sem araszolnotok a Balaton felé, hiszen van vízi élet a magyar tengeren túl is. A Duna vagy a Tisza partján, de kisebb folyóink mellett is remek strandokat találhattok, amik nagy része ráadásul ingyenes is. Ha pedig hajóra szállnátok, bérelhettek kajakot, kenut vagy rávehettek valakit, hogy vigyen el titeket is egy körre a motorcsónakjával. De vigyázat, fürdeni csakis a kijelölt területeken lehet, hiszen tudjátok: a folyóvíz örvénylik!

vous - 2015.07.18.
Vízimádat a hőségben – A Dunán is szép a nyár
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.