Trend

Ikonikus menyasszonyi ruhák az elmúlt évekből

Itt az esküvőszezon, a menyasszonyok és az örömanyák pedig karöltve készülnek a nagy napra, aminek a legfontosabb része az a bizonyos RUHA! Az álomruha, ami letisztult, elegáns, egyedi, kényelmes, lehet benne táncolni, és még rengeteg más szempontot sorolhatnánk, aminek meg kell felelnie. Ha ti is épp nagy dilemmában vagytok és nem tudjátok eldönteni, milyen ruhát is szeretnétek, akkor most mutatunk párat, amit érdemes szemügyre venni! 

vous - 2015.07.14.
Ikonikus menyasszonyi ruhák az elmúlt évekből

A Vashi oldalán kaptuk fel a fejünket egy infografikára, ami az elmúlt évtizedek legikonikusabb esküvői ruháit mutatja be Viktória királynő menyasszonyi ruhájától kezdve Audrey Hepburn három különböző ruhájáig. De megcsodálhatjátok Diana hercegnő, Katalin hercegnő, Victoria Beckham, de akár Sarah Jessica Parker álomruháját is. Mi biztos nem tudnánk választani, annyi pazar darabot láttunk. Íme, csodáljátok meg ti is! Melyik a kedvencetek?

Na, ti melyikbe szerettetek bele? 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
Otthon
Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
vous - 2022.11.16.
A felnőtteknél talán csak a gyerkőcök várják jobban az ünnepi időszakot. Ilyenkor tehát nemcsak a nappalit és a konyhát érdemes karácsonyi díszbe öltöztetni, hiszen az ő szobájukban is nyugodtan helyezzünk el dekorációkat. Az advent kezdetétől tehát már bátran tehetsz be nekik színes díszeket, készíthettek közösen az ablakra valami apróságot, így már idejében elkezdődik és tovább is tart az ünnepi hangulat.