Trend

Esküvőn fehéret? Miért ne?!

Minél jobban megyünk bele a nyárba, annál több esküvővel találkozunk. Rengetegen kérdezitek, hogy mit vegyetek fel a nagy eseményre, milyen színekben jelenjetek meg, illik-e fehér ruhát viselni, nem sértődik-e meg ezen a menyasszony. Ezekre kaptok most választ!
vous - 2015.07.14.
Esküvőn fehéret? Miért ne?!

Nyugodtan viseljetek fehér színt, ha jól csináljátok, remélhetőleg sértődés sem lesz belőle, mert nem fogjátok túlöltözni a menyasszonyt és nem viszitek el a show-t. Egy dologra viszont mindenképp figyeljetek:

Nagyon ügyeljetek arra, hogy ne ugyanolyan fehér legyen a ruha, mint a menyasszonyé!

Ha az esküvői ruha törtfehér, a tietek legyen hófehér. Mindenképpen vigyetek magatokkal néhány apró színes kiegészítőt vészhelyzet esetére. Ha netán csak a helyszínen döbbennétek rá, hogy ugyanolyan fehérben vagytok mindketten, akkor dobjátok fel a ruhátokat színes cipővel, nyaklánccal, fejdísszel vagy táskával!

Bátran használjatok színeket! Gyönyörűen tud mutatni a fehér mellé a rózsaszín, szürke kombinációja, vagy a kék és zöld legtöbb árnyalata. Vegyíthetitek nyugodtan sárgával, vagy akár lilával is. A pirosat viszont nem ajánlanám, főleg egy nyári esküvőre, hiszen túlságosan feltűnő, kihívó szín egy ilyen eseményre.

Az utolsó szabály, amit érdemes betartanotok: 

Lehetőleg ne abroncsos és ne maxiruhát válasszatok, mert azzal könnyen hasonlóvá válhattok a menyasszonyhoz! 

Természetesen ha mégsem maradnátok a fehérnél és semmiképp sem szeretnétek mellényúlni, tudakoljátok meg, milyen színű lesz az ünnepség dekorációja, és ahhoz válasszatok ruhát. A legtöbb helyen pasztellszínekben pompázik a násznép, így egy mentazöld, rózsaszín, világoslila, világoskék, sárga ruhával nem tudtok hibázni. Nyáron ezek a színek a legdivatosabbak.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.