Trend

Esküvőn fehéret? Miért ne?!

Minél jobban megyünk bele a nyárba, annál több esküvővel találkozunk. Rengetegen kérdezitek, hogy mit vegyetek fel a nagy eseményre, milyen színekben jelenjetek meg, illik-e fehér ruhát viselni, nem sértődik-e meg ezen a menyasszony. Ezekre kaptok most választ!
vous - 2015.07.14.
Esküvőn fehéret? Miért ne?!

Nyugodtan viseljetek fehér színt, ha jól csináljátok, remélhetőleg sértődés sem lesz belőle, mert nem fogjátok túlöltözni a menyasszonyt és nem viszitek el a show-t. Egy dologra viszont mindenképp figyeljetek:

Nagyon ügyeljetek arra, hogy ne ugyanolyan fehér legyen a ruha, mint a menyasszonyé!

Ha az esküvői ruha törtfehér, a tietek legyen hófehér. Mindenképpen vigyetek magatokkal néhány apró színes kiegészítőt vészhelyzet esetére. Ha netán csak a helyszínen döbbennétek rá, hogy ugyanolyan fehérben vagytok mindketten, akkor dobjátok fel a ruhátokat színes cipővel, nyaklánccal, fejdísszel vagy táskával!

Bátran használjatok színeket! Gyönyörűen tud mutatni a fehér mellé a rózsaszín, szürke kombinációja, vagy a kék és zöld legtöbb árnyalata. Vegyíthetitek nyugodtan sárgával, vagy akár lilával is. A pirosat viszont nem ajánlanám, főleg egy nyári esküvőre, hiszen túlságosan feltűnő, kihívó szín egy ilyen eseményre.

Az utolsó szabály, amit érdemes betartanotok: 

Lehetőleg ne abroncsos és ne maxiruhát válasszatok, mert azzal könnyen hasonlóvá válhattok a menyasszonyhoz! 

Természetesen ha mégsem maradnátok a fehérnél és semmiképp sem szeretnétek mellényúlni, tudakoljátok meg, milyen színű lesz az ünnepség dekorációja, és ahhoz válasszatok ruhát. A legtöbb helyen pasztellszínekben pompázik a násznép, így egy mentazöld, rózsaszín, világoslila, világoskék, sárga ruhával nem tudtok hibázni. Nyáron ezek a színek a legdivatosabbak.

Ajánlott cikkek