Trend

Esküvőn fehéret? Miért ne?!

Minél jobban megyünk bele a nyárba, annál több esküvővel találkozunk. Rengetegen kérdezitek, hogy mit vegyetek fel a nagy eseményre, milyen színekben jelenjetek meg, illik-e fehér ruhát viselni, nem sértődik-e meg ezen a menyasszony. Ezekre kaptok most választ!
vous - 2015.07.14.
Esküvőn fehéret? Miért ne?!

Nyugodtan viseljetek fehér színt, ha jól csináljátok, remélhetőleg sértődés sem lesz belőle, mert nem fogjátok túlöltözni a menyasszonyt és nem viszitek el a show-t. Egy dologra viszont mindenképp figyeljetek:

Nagyon ügyeljetek arra, hogy ne ugyanolyan fehér legyen a ruha, mint a menyasszonyé!

Ha az esküvői ruha törtfehér, a tietek legyen hófehér. Mindenképpen vigyetek magatokkal néhány apró színes kiegészítőt vészhelyzet esetére. Ha netán csak a helyszínen döbbennétek rá, hogy ugyanolyan fehérben vagytok mindketten, akkor dobjátok fel a ruhátokat színes cipővel, nyaklánccal, fejdísszel vagy táskával!

Bátran használjatok színeket! Gyönyörűen tud mutatni a fehér mellé a rózsaszín, szürke kombinációja, vagy a kék és zöld legtöbb árnyalata. Vegyíthetitek nyugodtan sárgával, vagy akár lilával is. A pirosat viszont nem ajánlanám, főleg egy nyári esküvőre, hiszen túlságosan feltűnő, kihívó szín egy ilyen eseményre.

Az utolsó szabály, amit érdemes betartanotok: 

Lehetőleg ne abroncsos és ne maxiruhát válasszatok, mert azzal könnyen hasonlóvá válhattok a menyasszonyhoz! 

Természetesen ha mégsem maradnátok a fehérnél és semmiképp sem szeretnétek mellényúlni, tudakoljátok meg, milyen színű lesz az ünnepség dekorációja, és ahhoz válasszatok ruhát. A legtöbb helyen pasztellszínekben pompázik a násznép, így egy mentazöld, rózsaszín, világoslila, világoskék, sárga ruhával nem tudtok hibázni. Nyáron ezek a színek a legdivatosabbak.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.