Trend

Már az esküvői ruhánkat is a pasik választják?

Minden kislány tökéletes esküvőről álmodik, a nagy napon pedig egy minden szempontból hibátlan esküvői ruhában képzeli el magát, ahogy az oltárhoz sétál. Az ízlése minden menyasszonynak változó, de a legtöbb arának határozott elképzelése van arról, hogy mit szeretne viselni. Vajon mi a helyzet a férfiakkal, ők miben látnák szívesen választottjukat?

vous - 2022.04.10.
Már az esküvői ruhánkat is a pasik választják?

A Grace Love Lace márka kifejezetten erre készített egy felmérést, amiben a világ minden tájáról kérdezték meg a férfiakat, hogy számukra milyen a tökéletes esküvői ruha, amiben a menyasszonyukat szeretnék látni. Elvégre a márka kreatív igazgatója, Megan Ziems szerint,

nagy szerepe van a ruha kiválasztásában annak, hogy a partnered mit gondol majd rólad, ha az oltárhoz sétálsz.

És hogy mi lett az eredmény? Egészen megdöbbentő!

A leggyakoribb vélemény az volt, hogy a ruha legyen egyszerű, de mutassa meg a menyasszony alakját, kövesse a test vonalait, főként a melleknél és fenéknél. Továbbá szempont volt a kényelem, egyszerűség, és az is, hogy az újdonsült anyós is helyeselje a ruhát. Így született meg ez a ruha:

Forrás: evoke.ie

f3068e37-9481-4f14-8d01-e9a1235dacda

Forrás: evoke.ie

Ugyan gyönyörű ruhaköltemény született a felmérésből, DE!

Azért ne menjünk bele olyan téves feltételezésekbe, hogy a pasik jobban tudják mi kell nekünk! Persze lehet véleményük, hogy mi az, ami szerintük jól áll nekünk, de ha ezen felbátorodva valamennyi vőlegény úgy érzi, hogy ki tudná választani a megfelelő ruhát a párjának, akkor jobb, ha tisztázzuk: Nem!

Nem tudom, pontosan milyen férfiakat kérdeztek, amiből végül ez a ruha megformálódott, de ha az én párom választana ruhát, esetleg férfi ismerősök, abban nem lenne köszönet! Azért valljuk be, ez nem az erősségük. Ha csak elképzelem mivel rukkolnának elő, az vagy egy hatalmas habcsók hercegnő ruha lenne, amiért a kilencéves kislányok ácsingóznak, vagy valami mélyen kivágott ruha, amiben biztos, hogy rövidre zárulna a nászéjszaka…

Természetesen ez egy közös nap, és szeretné az ember, hogy emlékezetes legyen és a párja is elaléljon, ha meglátja őt az oltárnál, de a ruhaválasztás mégis a menyasszonyt illeti. (Na, meg egy-két koszorúslányt és az örömanyát, akik csak és kizárólag szépet mondhatnak). Ismerjük a testünket, jól kitanultuk az évek alatt, hogy mi az, ami jól áll nekünk és tisztában vagyunk azzal is, hogy mi dobogtatja meg a párunk szívét. Így amikor a menyasszonyi ruha kiválasztására kerül a sor, nincs saját magunknál alkalmasabb ember, hogy a tökéletes darabot találja meg!

Ajánlott cikkek