Otthon

Ételek, amiket lehetetlen kulturáltan enni

Kiszedhetetlen folt a kedvenc pólótokon, a hajatokba ragadt tzatziki, a gyros zsírja pedig folyik le a könyökötökön. Ugye felvillant a kép? Higgyétek el, nem veletek van a baj, egyszerűen vannak ételeket, amiket lehetetlen szépen enni.
vous - 2015.07.12.
Ételek, amiket lehetetlen kulturáltan enni

Hamburger, gyros pitában, lángos és spagetti. Még ha vacsoráztatok is, összefolyik a nyál a szátokban. Tipikusan azok az ételek, amelyek amellett, hogy nagyon finomak és persze egyből popsira szaladnak, nem egy elsőrandis kaják. Persze, csak ha nem egymásról akarjátok lenyalni, de azért az első találkozáson ez mégiscsak túlzás lenne, nem igaz? Szóval pasi mellett (ha új) nem a legjobb ezeket fogyasztani, meg úgy általában nagy közönség előtt sem. Megpróbáltam megoldásokat találni, hogy ne legyünk tetőtől talpig maszatosak.

Vigyétek haza!

Szinte már minden gyorsétteremből el lehet vinni a kaját, hát éljetek vele. Otthon aztán vegyétek fel a macinacit és azt a pólót, amit a legkevésbé sajnáltok, ÉS ESSETEK NEKI! Aztán nyomás a fürdőszoba!

Használjatok segédeszközt!

Ha nem tudjátok hazavinni, akkor kérjetek hozzá kést és villát. Tudom, baromi hülyén fog kinézni, hogy késsel-villával estek neki a pitának és a spagettinek, de inkább, mint hogy otthon az ecetes ollóval a pólótoknak.

Ne beszéljetek!

Ha nincs más megoldás, akkor még bejöhet a néma módszer. Lényege, hogy falatozás közben próbáljatok csöndben maradni, és lassan, odafigyelve, megfontoltan enni. Ezekhez a kajákhoz persze elengedhetetlen a 100-as zsepi a táskátokban, de nem lehetetlen a feladat.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.