Trend

Divattipp hűvös nyári reggelre: sálakat a nyakba!

Amikor nyáron nincs kánikula (hál' istennek vagy sajnos), azon agyalhatunk, mit vegyük fel, hogy mégis nyáriasak maradjunk, de azért ne fagyjunk meg.
vous - 2015.07.10.
Divattipp hűvös nyári reggelre: sálakat a nyakba!

A NORIE Team stylistja szerencsére segítségünkre van, hiszen mint mindig, a Facebook-oldalán most is szuper szettel rukkolt elő, ilyen időre is. Azt javasolja, hogy nyugodtan vegyük elő a sálakat (nem a télieket), és stólaként hordjuk. Nagyon szuperek lehetnek az ingruhák is, amiket most tényleg kihasználhatunk, hiszen elfér alattuk a nadrág. Önmagukban, sajnos, megvan az a hátrányuk, hogy hajlamosak többet mutatni, mint kellene.

Ha az ingruha mellett döntötök, érdemes egy övvel feldobnotok, még akkor is, ha nincs bújtatója, mert így csinosabb lesz. Persze amelyik ruha önmagában is karcsúsított, vagy van a derékrészénél bevarrás, annál felejtsétek el az övet. A piros rúzs sem hiányozhat a szettből.

.

A NORIE TEAM stylistja: Nyaka Dóra

Varrónő édesanya mellett, mióta az eszemet tudom, stylist szeretnék lenni. Főiskola után fél évig éltem Londonban, rájöttem, hogy nekem ezt kell csinálnom. 2014 eleje óta dolgozom stylistként. A Sanoma Média Akadémián sajátítottam el a szakma rejtelmeit, dolgoztam a Nők Lapjával, az angol Evolve magazinnal és a Dolly by Le Petit Tom Hungaryval. A Norie Teamet és a Szépítőket erősítem stylistként, legjobban az átalakításokat szeretem.

Köszönjük, Dóri, a remek tippet!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.