Test

A töredezett hajvégek elleni tüzes praktikát ki ne próbáljátok otthon!

Unjátok már a töredezett hajvégeiteket? Fogjatok egy gyertyát és égessétek le! – mondja az internet. Na, neee! – mondják a VOUS-lányok.

vous - 2015.07.08.
A töredezett hajvégek elleni tüzes praktikát ki ne próbáljátok otthon!

Nem akarjuk elhinni, hogy milyen új őrület hódít az interneten. Lányok százai próbálják otthon gyógyítani elvékonyodott, töredezett hajvégüket. Csupán a megválasztott módszer nem a legjobb. Gyertyával, öngyújtóval égetik el az elfáradt hajtincseket. S hogy mennyire jó ez? Semennyire! Hiszen már ahogy arról korábban is beszámoltunk, semmilyen magas hőfok nem tesz jót a hajszálaitoknak. Erről a témáról ide kattintva olvashattok bővebben.

A velaterapia valóban egy létező brazil hajkezelés, ami abból áll, hogy a tincsenként összecsavart hajszálakról gyertyával elégetik a töredezett részeket. A módszer hasonló, de fontos, hogy ezt hozzáértő szakember végzi.

Az új trend elterjedése egyébként két Victoria's Secret-modellnek köszönhető. Alessandra Ambrosio és Barbara Fialho posztolta magáról a képet, ahol az ő hajukat is velaterapiát alkalmazva "gyertyázzák".

Íme, néhány kép! Ja, és a legfontosabb:

NE PRÓBÁLJÁTOK KI!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!