Világ

Gitárvirtuóz kalóz, daloló íjász – sztárok, akiknek a vérükben van a zene

Gondolnátok, hogy Johnny Depp nemcsak nagyszerű színész, de kiváló gitáros is? Pedig így van, és nem ő az egyetlen híresség, aki a filmezés mellett másban is tehetséges.
vous - 2015.06.09.
Gitárvirtuóz kalóz, daloló íjász – sztárok, akiknek a vérükben van a zene

Johnny Depp

Johnny Depp még a középiskolát is otthagyta azért, hogy rocksztár lehessen. Amikor újra visszaült volna az iskolapadba, az igazgató azt javasolta neki, inkább az álmait kövesse és zenéljen tovább. A The Kids nevű bandában játszott, illetve olyan világsztárok koncertjén is gitározott, mint az Aerosmith vagy Marilyn Manson.

Leighton Meester

A Gossip Girl sztárjának már több lemeze is megjelent, a Cobra Starshippel közösen énekelt Good Girls Go Bad című száma pedig a Billboard Top 100-as listáján az előkelő hetedik helyezést érte el. A dalt a 2009-es MTV Video Music Awardson a legjobb Pop Video kategóriában is jelölték.

Lucy Hale

A Pretty Little Liarsből ismert színésznő 8 éves kora óta tanul énekelni, 2003-ban az American Juniors popzenekar tagjává vált, egy albumuk is megjelent. Szólóban 2014 januárjában debütált, első dala a You Sound Good to Me volt, amelyet a júniusban megjelenő albuma követett.

Amanda Seyfried

Miután a színésznő tizenhét évesen befejezte a modellkarrierjét, énekórákat vett. Klasszikus énektechnikát tanult, öt évig képeztette a hangját profikkal – ezeket a tapasztalatokat pedig a Mamma Mia! című musicalben is hasznosította.

Scarlett Johansson

A színésznő 2008-ban adta ki első albumát, 2009-ben Pete Yornnal közösen jelentetett meg egy lemezt, melyen ‘60-as évekbeli duetteket énekeltek. Idén megalakította a The Singles nevű bandát, debütáló daluk a Candy volt, hallgassátok!

Ajánlott cikkek