Világ

Gitárvirtuóz kalóz, daloló íjász – sztárok, akiknek a vérükben van a zene

Gondolnátok, hogy Johnny Depp nemcsak nagyszerű színész, de kiváló gitáros is? Pedig így van, és nem ő az egyetlen híresség, aki a filmezés mellett másban is tehetséges.
vous - 2015.06.09.
Gitárvirtuóz kalóz, daloló íjász – sztárok, akiknek a vérükben van a zene

Johnny Depp

Johnny Depp még a középiskolát is otthagyta azért, hogy rocksztár lehessen. Amikor újra visszaült volna az iskolapadba, az igazgató azt javasolta neki, inkább az álmait kövesse és zenéljen tovább. A The Kids nevű bandában játszott, illetve olyan világsztárok koncertjén is gitározott, mint az Aerosmith vagy Marilyn Manson.

Leighton Meester

A Gossip Girl sztárjának már több lemeze is megjelent, a Cobra Starshippel közösen énekelt Good Girls Go Bad című száma pedig a Billboard Top 100-as listáján az előkelő hetedik helyezést érte el. A dalt a 2009-es MTV Video Music Awardson a legjobb Pop Video kategóriában is jelölték.

Lucy Hale

A Pretty Little Liarsből ismert színésznő 8 éves kora óta tanul énekelni, 2003-ban az American Juniors popzenekar tagjává vált, egy albumuk is megjelent. Szólóban 2014 januárjában debütált, első dala a You Sound Good to Me volt, amelyet a júniusban megjelenő albuma követett.

Amanda Seyfried

Miután a színésznő tizenhét évesen befejezte a modellkarrierjét, énekórákat vett. Klasszikus énektechnikát tanult, öt évig képeztette a hangját profikkal – ezeket a tapasztalatokat pedig a Mamma Mia! című musicalben is hasznosította.

Scarlett Johansson

A színésznő 2008-ban adta ki első albumát, 2009-ben Pete Yornnal közösen jelentetett meg egy lemezt, melyen ‘60-as évekbeli duetteket énekeltek. Idén megalakította a The Singles nevű bandát, debütáló daluk a Candy volt, hallgassátok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.