Világ

Imádom a fesztiválokat, kivéve…

Élményekkel gazdagodva tértem haza az idei Balaton Soundról, bár sajnos nem csak jó dolgok történtek velem.
vous - 2015.07.13.
Imádom a fesztiválokat, kivéve…

Azt tudni kell rólam, hogy imádom a fesztiválokat. Balaton Sound, STRAND Fesztivál, Sziget – bármi jöhet, csak fesztivál legyen! Szeretem azt az érzést, amikor nem kell törődnöm semmivel, csak a zenével és azzal, hogy jól érezzem magam. Ez az, ami igazán kikapcsol, még akkor is, ha másnap lábra sem tudok állni, annyira fáj mindenem a bulizástól. Valamit valamiért.
Az idei Balaton Soundot is meglátogattam a barátnőmmel egy nap erejéig, de ami ott történt, arra nem nagyon számítottam volna még rutinos fesztiválozóként sem. A korábbi években nem vittem magammal semmit, nehogy a végén elhagyjam, ezért még a telefonom is a szálláson maradt. Idén ez máshogy alakult, nem volt szállásunk, ezért mindent magammal kellett vinnem, amiről úgy gondoltam, hogy szükségem lehet rá. De mesélem is a sztorit.

Miközben az egyik kedvenc DJ-m állt a lemezjátszó mögött, mi pedig az első sorban ugráltunk egyszer csak azt éreztem, hogy a táskám leesik rólam. Gyorsan kapcsoltam, így felkaptam a földről, de fogalmam sem volt, hogy mi történhetett. Körbenéztem, körülöttem csakis lányok álltak, egyikük sem tűnt gyanúsnak. De a tényen nem változtatott, hogy levágták rólam a táskát. Ha nem kapok észbe, akkor már telefonom sem lenne…

De nem ez volt az egyetlen, ami meglepett. Tudjátok, minden fesztiválon van egy fesztiválshop, ahol lehet venni pólót, sapkát satöbbit. Én két éve vásároltam egy napszemüveget, amit természetesen idén is magammal vittem, de annyira megtetszett néhány embernek, hogy szó nélkül leemelték volna a fejemről, miközben jártam-keltem. Durva, mi?

Leszögezném, hogy ez egyáltalán nem a fesztivál hibája, mivel ilyen eset bárhol megtörténhet. Akár reggel a buszon, a piacon vagy miközben fizetsz a reggelidért az aluljáróban, tényleg bárhol. Vigyázzatok nagyon az értékeitekre, fesztiválokra pedig egy jó tanács: jobban jártok, ha az értékesebb holmikat otthon hagyjátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
Otthon
Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
vous - 2022.11.16.
A felnőtteknél talán csak a gyerkőcök várják jobban az ünnepi időszakot. Ilyenkor tehát nemcsak a nappalit és a konyhát érdemes karácsonyi díszbe öltöztetni, hiszen az ő szobájukban is nyugodtan helyezzünk el dekorációkat. Az advent kezdetétől tehát már bátran tehetsz be nekik színes díszeket, készíthettek közösen az ablakra valami apróságot, így már idejében elkezdődik és tovább is tart az ünnepi hangulat.