Világ

Újabb bikinis őrület: ilyen hassal szexiznek a sztárok nyáron!

Csak én vagyok úgy, hogy tömöm a fagyit magamba és egyáltalán nem érdekel, hogy fogok kinézni a strandon? Remélem, nem, bár úgy tűnik, minden évben felüti a fejét egy-egy olyan testtrend, ami arra hivatott, hogy mi, átlagos lányok rosszul érezzük magunkat a bőrünkben.

vous - 2016.07.05.
Újabb bikinis őrület: ilyen hassal szexiznek a sztárok nyáron!

Tudom, hogy a szépség relatív és hogy évről évre változik, kinek mi tetszik. Mostanában viszont számos őrülettel találkozhattunk, már ami a női testet illeti. Hallottunk korábban a thigh gapről, amikor az számított menőnek, hogy a combunk és a térdünk nem ér össze, aztán nem sokkal később jött a bikini-híd, ami alapján csak az lehet szexi, akinek kiáll a csípőcsontja. 

Most pedig újabb érdekes „trend” szúrta ki a szemem az Elle oldalán, mégpedig egy olyan hosszanti vonás a hason, ami igaz, hogy szexi, de azért valljuk be, nélküle is megélnénk. Nem is meglepő, hogy főleg a modellek mutogatják a „hascsíkot” az Instagramon. Mi azért reméljük, hogy ez is csak egynyári szerelem lesz, és jövőre a szexi nem lesz egyenlő a természetellenessel.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ti mit gondoltok erről az új őrületről?

Címkék: #has #nő #szexi #sztár
Ajánlott cikkek