Világ

5 idézet nőkről, nőknek a 70 éves Helen Mirrentől

Boldog születésnapot a világ egyik legnagyobb ikonjának, Helen Mirrennek!
vous - 2015.07.26.
5 idézet nőkről, nőknek a 70 éves Helen Mirrentől

Ki ne ismerné Helen Mirrent, aki az egyik legstílusosabb nő napjainkban, és annak ellenére, hogy ma tölti be 70. életévét, még mindig elképesztő formában van. Kevesen tudják róla, hogy Nagy-Britannia dámája orosz származású. Eddig két Golden Globe- és egy Oscar-díjjal büszkélkedhet. Mondásait már szinte az egész világháló bekebelezte. Most olyan idézeteket hoztam nektek, amiket Helen a nőkről mondott.

Azt hiszem, a mi kultúránkban minden nő feminista, még ha nem is ismeri be. Bármelyik nőt repítenénk vissza 40 évvel az időben, és megkérdeznénk tőle, hogy ez az a világ-e, amiben élni szeretett volna, akkor mind egyértelműen nemet mondana.

A nőket mindig alábecsülték a kémvilágban. Elég igazságtalanul. Ez egy olyan világ, aminek szüksége van a nőkre.

Nem lehetsz hatással arra, hogyan látnak téged mások, vagy hogy mit gondolnak rólad. Viszont egyvalamit megtehetsz: leszarhatod őket.

Szerintem sokkal fontosabb egy nőnek, hogy erős legyen, mint hogy szép.

Ez az egész ruhákkal kapcsolatos hiszti őrültség. Megvehetsz egy dzsekit egy dollárért a turkálóban, vagy vehetsz ezer dollárért egyet a boltban, de ha az utcán meglátod mindkettőt, akkor nem tudod megmondani, hogy mégis melyik volt a drágább.

És most néhány kedvenc fotónk Helen Mirrenről

Ajánlott cikkek