Egyéb kategória

Rászabadultak a twitterezők A szürke ötven árnyalata írónőjére

A szürke 50 árnyalata írónője meglehetősen bátor volt, amikor saját Twitter-oldalán válaszolt a kérdésekre. Gondolhatjátok, hogy a "rajongók" nem maradtak tétlenek és mindent, de tényleg MINDENT megkérdeztek E. L. Jamestől.
vous - 2015.06.30.
Rászabadultak a twitterezők A szürke ötven árnyalata írónőjére

A Twitter-oldalt végiggörgetve olyan témák érdeklik a „rajongókat”, mint hogy melyik E. L. James kedvenc árnyalata az 50 közül, vagy Ana mégis hogyan tudott egyetemre járni laptop nélkül. Az egyik legviccessebb kérdés, miszerint valakit az érdekel, mi a titkos jelszó, hogy az írónő abbahagyja az írást. Az egyik posztoló azt kérte számon  E. L. Jamesen, hogy mit utál jobban: a nőket vagy az angol nyelvet. Más egyszerűen azt szeretné, hogy a siker után adja át valaki olyannak a tollat, aki tud írni…

Ti mit kérdeznétek tőle?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!