Egyéb kategória

Már tízezren vagytok, pont ti

Még alig eszméltünk fel az indulás okozta örömmámorból, máris van egy újabb okunk az ünneplésre: már tízezren követtek minket nap mint nap a Facebookon.
vous - 2015.06.26.
Már tízezren vagytok, pont ti

Pár héttel ezelőtt még tűkön ülve vártuk, hogy elinduljunk, és végre nektek írhassunk. Most pedig mindennap azt várjuk, hogy újabb és újabb érdekes dolgokkal gazdagíthassuk napjaitokat. Reméljük, ez a szép kerek szám tovább fog nőni, és továbbra is olvastok minket!

Köszönjük az eddigi like-okat! 

Szeretettel: a VOUS csapata

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: