Egyéb kategória

Apróságok, amiktől boldog leszel

Vannak napok, időszakok, mikor úgy kelek ki az ágyból, hogy verőfényes napsütésben is sötétnek látok mindent. Szerencsére már vannak bevált trükkjeim, amiket rendszeresen bevetek. Kíváncsiak vagytok rá?
vous - 2015.06.28.
Apróságok, amiktől boldog leszel

Csak lassan!
Fontos, hogy ne siessetek. Érezzétek a pillanatot, hagyjatok időt magatoknak. A legtöbb ember elköveti azt a hibát, hogy azonnal változást akar. Nyugi. Nem hajt a tatár!

Pezsdítő társaság
Vegyétek körül magatokat azokkal az emberekkel, akiket szerettek. Egy gyors kávé ebédszünetben egyikükkel tuti gyógyír!

Beszélgessetek magatokkal!
Jó a társaság, de lehet, arra van szükségetek, hogy egyedül legyetek. Szánjatok időt magatokra, utazzatok el, fedezzetek fel egy várost egyedül, sétáljatok. Tudom, nem egyszerű, de ha gyakoroltok, előbb-utóbb természetessé válik. 

Reggeli rituálé
Reggelente húzzátok fel a redőnyt, és keljetek annyival korábban, hogy legyen egy órátok magatokra: kávé, zene, ami jólesik. Iratkozzatok fel egy motiváló blogra, higgyétek el, meghatározza a napotokat, hogy milyen impulzus ér benneteket először! Miért ne dönthetnétek el ti, hogy mi legyen az?

Kényeztessétek magatokat!
Kacérkodtok egy új frizurával? Kinéztetek egy cukrászdát? Kísért benneteket egy szép ruha látványa? Látni akarjátok a naplementét a Balcsin? Mire vártok? 

Legyen miért felkelni!
Minden napra tűzzetek ki egy boldog pillanatot! Az én egyik biztos boldog pillanatom az, mikor játszom a kaméleonommal. Ez a pillanat mindig biztosítani fogja nektek a napi boldogsághormon-adagotokat!

Olvassatok! 
A könyvek tanítanak, és olykor mások írják le azt, amire nektek szükségetek van. Én néha csak beülök egy könyvesboltba, és random beleolvasok egy-egy könyvbe. A legváratlanabb helyekről jönnek néha a válaszok.

De mindenekelőtt a legfontosabb, hogy felismerjétek, mi esik jól. Halljátok meg a belső hangotokat, mert ha az megvan, és kialakítjátok a saját boldog pillanataitokat, sokkal kevesebb sötét időszakotok lesz.

Nektek mi a bevált stratégiátok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
Otthon
Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
vous - 2024.03.28.
Otthonaink berendezése mindig egy izgalmas, ugyanakkor embert próbáló, jelentős költséggel járó feladat, amely meghatározó a stílus és a kényelem szempontjából, így körültekintést, megfontolást igényel.