Trend

Tavasztól ezeket a kiegészítőket viselik majd szívesen a hölgyek!

A tavasz visszavonhatatlanul közelít, és ez nem csak azt jelenti, hogy reggelente balzsamos illatú levegőre, füleket kényeztető madárcsicsergésre, illetve hasakat beragyogó napfényre ébredhetünk. Hanem azt is, hogy végre valahára előkerülhetnek azok az ékszerek, amik téli álmot aludtak azért, hogy a tavasz beköszöntével újra ragyoghassanak! Íme, a 2023-as tavasz trendjei, amik nélkül nem élet az ékszerekben bővelkedő élet!
vous - 2023.03.08.
Tavasztól ezeket a kiegészítőket viselik majd szívesen a hölgyek!

A kagylós bokalánc arat!

Ez az a tavasztól már viselhető kiegészítő, amire a legtöbben várnak, vágynak. Az ékszer ökológiailag tiszta forrásból származik, és nem teszi próbára azoknak a türelmét sem, akik a környezetvédelem elhivatott támogatói. Ugyanakkor a szépsége, a különlegessége megkérdőjelezhetetlen. A textil alapú bokaláncok például tipikusan azon ékek közé tartoznak, amik télen nem kerülhetnek a reflektorok fényébe. A hosszú nadrágok és szoknyák, valamint bakancsok és csizmák nem igazán kedveznek a viselésüknek. Ám amint megérkezik a tavasz, és rövidülnek nemcsak az éjszakák, hanem a hordott textíliák is, úgy bukkanhatnak fel sokak legnagyobb örömére. A hasláncok szintén a tavasz kegyeltjei, s valójában a hagyományosnak mondható karkötők is ekkor élik virágkorukat. Szó szerint minden, és mindenki kivirulhat!

De ha már a bokaláncokat hoztuk szóba nem véletlenül, akkor a kagylós típusokon kívül mindenképpen szemrevalóak és megfontolásra méltóak a nemesacél variációk. A méretük pár mozdulattal könnyedén beállítható, így nincsen zavaró súrlódás, nincsen be- és elakadás. Ráadásul az alapanyag nagyfokú ellenállóságának hála egyetlen pillanatig sem kell azon gondolkodni, hogy mi történik akkor, ha váratlanul befelhősödik, és a tavaszi esőcseppek feltartóztathatatlanul közelítenek. A nemesacél nem olyan, mint az ezüst. Nem színeződik el nedvesség hatására, s ez nem csupán az esővízre érvényes. A tenger vagy a termál közelsége sem okozhat károsodást benne. Ezen kívül roppantul tartós, masszív, stramm, és strapabíró. Igazság szerint a kagylós alternatívák is magas minőségű textilből készülnek, azaz a helytállóság az esetükben sem kérdéses, de azért nyilván a nemesacél még a legvadabb kihívásokkal is gond nélkül szembeszáll.

Mi mihez passzoljon?

Örök dilemma, hogy amikor az outfit részleteinek kitalálása a feladat, akkor mit mihez érdemes választani? Táskát cipőhöz? Cipőt ékszerhez? Szemüveget felsőhöz? Vagy hogy is van ez?

Tény, hogy a vonzó összhatás érdekében megéri a nüánsznyinak tűnő apróságokra is odafigyelni. Például a karkötő és a bokalánc akkor alkot varázslatos párost, ha színükben, mintázatukban, megjelenésükben, azaz kisugárzásuk teljességében harmonizálnak egymással. Az ékeket még akkor is célszerű közös nevezőre emelni küllem tekintetében, ha nem képeznek szettet, mert így teremthető meg a legütősebb összhatás.

Természetesen az egyéb kiegészítők, kellékek is figyelemre méltóak. A táska és a cipő valóban nagyszerű, ha árnyalat szempontjából a paletta azonos részén helyezkednek el. Ha ehhez még a szemüveg, sőt a hajdekoráció tagjai is illenek, akkor készen is van a lebilincselő látvány.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.