Test

Tartós szőrtelenítés tetőtől talpig az otthonodban? Ezzel a készülékkel lehetséges!

Mindannyian vágyunk a bársonyos, sima - és tartósan szőrtelen - bőrre, amin élmény végigsimítani. Ezt azonban nem könnyű megvalósítani, különösen az érzékeny területeken, például az arcon, a hónaljnál vagy az intim részeken. Szerencsére ma már van olyan megoldás, ami nem csak hatékony, de kényelmes és biztonságos is. Ismerd meg a Braun forradalmi IPL szőrtelenítőjét, a Silk Expert Pro 5-öt, és érezd jól magad a bőrödben!
vous - 2023.12.18.
Tartós szőrtelenítés tetőtől talpig az otthonodban? Ezzel a készülékkel lehetséges!

Egy villanófényes szőrtelenítő, a kényes területekre fejlesztve

A villanófényes szőrtelenítés nem újkeletű technológia, azonban az otthoni készülékeknek eddig megvoltak a maguk korlátai. A technológia hatékonysága ugyanis azon múlik, hogy a villanófény intenzitása megfelelően van-e beállítva, ezt pedig csak a bőrtónus tökéletes felismerésével lehet megtenni. Az IPL szőrtelenítők ugyanis a sötét szőrtüszők és a környező bőr kontrasztját használják fel és így tudják megcélozni a szőrtüszőkben található melanint, aminek a deaktiválásával megállítható a szőr növekedési ciklusa.

A kényes területeken ez különösen nagy kihívás, hiszen a bőr pigmentáltsága eltérő lehet, ráadásul sokkal érzékenyebbek is ezek a részek. A Braun Silk Expert Pro 5 kifejlesztésénél éppen erre keresték a megoldást – és több olyan újítást is történt, amivel végre valóban hatékony lehet a szőrtelenítés tetőtől talpig.

Intelligens Skin Pro 2.0 technológia: automatikus optimalizálás minden pillanatban

A Braun Silk Expert Pro 5 az Intelligens Skin Pro 2.0 (Senseo Adapt™) technológiát használja, amely másodpercenként 80 alkalommal méri fel a bőr tónusát. A mérés alapján folyamatosan optimalizálja a villanások intenzitását, így biztos lehetsz benne, hogy minden villanás a tökéletes beállítással történik. Míg a szépségszalonban ez a kezelő feladata lenne, a készülék intuitíven, a te beavatkozásod nélkül működik – mindezt kényelmesen, az otthonodból, amikor neked a legjobb.

Érzékeny üzemmódok a legnagyobb biztonságért

Amikor a kényes területeket kezeled, akkor különösen fontos, hogy a kezelés valóban maximálisan gyengéd legyen az ott található bőrhöz. Emiatt a készüléken két érzékeny üzemmód is elérhető a különböző területekre, amit mindössze egy gombnyomással aktiválhatsz. Így a kezelés maximálisan hatékony, ugyanakkor tökéletesen kíméletes a bőrhöz. 

Kényelmes kezelés a különböző méretű fejekkel

A fentiekből nyilvánvaló, hogy nem mindegy, melyik területet kezeled éppen: a lábakat, arcot, hónaljat vagy a gáttájékot. A kényelmes kezeléshez az is nagyon fontos, hogy kényelmesen hozzáférj az adott testrészhez. Ennek érdekében a Braun Silk Expert Pro 5 három különböző méretű fejjel érkezik: 

  • A normál fej ideális a hónaljhoz;
  • A széles fej a nagyobb területek például a lábak vagy mellkas kezelésére alkalmas,
  • A kis méretű, precíziós fejjel pedig az arcot, intim tájékokat éred el kényelmesen.

Mitől különleges még a Braun Silk Expert Pro 5?

A kezelés gyorsasága és hatékonysága jelentős mértékben múlik azon, hogy milyen gyorsan képes leadni villanásokat a készülék. A Braun Silk Expert Pro 5 ebben a tekintetben is az élmezőnyben található. Az ultragyors, percenként akár 125 villanásnak köszönhetően ugyanis nagyobb a kezelt terület lefedettsége és gyorsabban is haladhatsz a kezeléssel. Az eredmény magáért beszél: a kezelési tervet betartva akár már 3 hét után látványos eredményt érhetsz el, amely hónapokig, sőt egyéntől függően akár egy évig is kitarthat. 

Évtizedekre megoldódik a szőrtelenítés kérdése

Jogosan merül fel a kérdés, hogy mi történik, amikor hónapok után a szőrszálak újra elkezdenek növekedni. Ilyenkor mindössze pár utókezelésre van szükség, hogy újra hónapokig élvezhesd a finom, sima bőrt. Éppen ezért azonban nem mindegy, hogy hány villanás leadására alkalmas a készülék az élettartama alatt. A Braun Silk Expert Pro 5 összesen 400.000 villanás leadására képes, így 22 évnyi használatra elegendő. 

Ez alapján látszik, hogy a tartós szőrtelenítés egy igazán hosszú távú beruházás, ami bőven megtérül, hiszen nem kell a szépségszalon kezeléseit kifizetned. Érdemes azonban körültekintően választani és valóban minőségi készüléket venni – a Braun Silk Expert Pro 5 pedig jelenleg az egyik legjobb a piacon!

Ajánlott cikkek