Trend

Stílusos cipőt keresel a nyárra? Segítünk!

Hamarosan búcsút intünk a tavasznak, itt az ideje, hogy felfrissítsük ruhatárunkat a melegebb hónapokra! Ezúttal sorra vesszük azokat a lábbeliket, amelyek nem hiányozhatnak a gardróbunkból 2023 nyarán!
vous - 2023.05.18.
Stílusos cipőt keresel a nyárra? Segítünk!

Sportcipők

Amikor a nyári cipőtrendekről beszélünk, gyakran a szandálok, papucsok és könnyed lábbelik jutnak az eszünkbe, azonban nem szabad elfelejtenünk a sportcipők fontosságát és sokoldalúságát sem! Nyáron sok időt töltünk a szabadban, legyen szó kirándulásról, városnézésről, vagy egy esti sétáról a Duna-parton, kiemelten fontos a kényelem! Ma már a női sportcipő lehet egyszerre sportos és elegáns is, hordhatjuk őket farmerral, rövidnadrággal, szoknyával vagy akár egy könnyű nyári ruhával is, és mindig stílusos megjelenést biztosítanak. Az utcai divatban egyre gyakrabban látható, hogy a sportcipőket elegánsabb ruhákkal, például nadrágkosztümmel kombinálják. Ez a kontraszt stílusos és egyedülálló megjelenést eredményez, amelyet a nyári rendezvényeken vagy akár egy esti szórakozás során is viselhetünk.

Forrás: www.born2be.hu

Szandálok

Ha nem akarod zokniban és zárt cipőben tölteni a napot, a szandálok tökéletes választásnak bizonyulnak a melegben. Többnyire könnyű anyagokból készülnek, ez lehetővé teszi, hogy a lábunk szabadon „lélegezzen” a forró nyári napokon is. Sokoldalúak és sokféle stílusban elérhetőek, így könnyedén megtalálhatjuk azokat, amelyek a stílusunkhoz illeszkednek. A szandálok sokfélesége lehetővé teszi, hogy a mindennapi tevékenységekhez, strandoláshoz, városi sétákhoz vagy akár esti eseményekhez is megtaláljuk a tökéletes nyitott lábbelit.

Forrás: www.born2be.hu

Papucsok

A papucsok egyik fő jellemzője a kényelem és a könnyedség, amelyek miatt nélkülözhetetlenek a nyári szezonban. Érdemes olyan papucsot keresni, amely anatómiailag megfelelő kialakítással rendelkezik, így csökkentheti a láb és a lábboltozat fáradtságát egy hosszabb séta alkalmával! Gondold át, mire szeretnéd használni a papucsot! Ha például otthoni használatra keresel lábbelit, akkor a kényelem a legfontosabb, egy puha és könnyű modell a legjobb választás! Ha egy csinosabb ruhához keresel papucsot, érdemes feltűnőbb, akár csillogó, díszített darabot választani, ha pedig strandra, fürdőruha kiegészítőjeként tervezed viselni, a legfontosabb, hogy a papucs vízálló és tartós legyen!

Forrás: www.born2be.hu

Te milyen darabokat szerzel be idén nyárra?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.