Test

Óvd a szemed egészségét!

Ma már az is órák hosszat bámul monitort és kijelzőt, aki nem is irodában dolgozik. Életünk elkerülhetetlen része lett a számítógép, a laptop, az okostelefon. Rajtuk keresztül tartunk kapcsolatot a barátainkkal, rokonainkkal, tanulunk, informálódunk és persze kikapcsolódunk.
vous - 2023.02.15.
Óvd a szemed egészségét!

Mindez azonban szükségszerűen azzal jár, hogy rengeteg órát töltünk a monitort bámulva, ezért közel sem mindegy, milyen gyártmányt, milyen minőséget választunk. Mai cikkünkben ennek igyekszünk utánajárni.

Ne rongáld a szemedet!

A fentiek alapján talán nem is kell sokat bizonygatni a monitorok minőségének jelentőségét, így ha igazán kedvező áron szeretnél nagy márkák menő darabjait magadénak tudni, akkor nézz szét a Greenlaptop.hu használt, prémiumminőségű monitorjai között!

A monitor minősége már csak azért is fontos, mert egy silányabb darab sokkal több kárt tud okozni a látásodban, mint azt te hinnéd. A modern darabok ellenben már számos olyan jellemzővel vannak ellátva, amelyeknek köszönhetően sokkal kevésbé roncsolják a szemedet.

Éppen ezért érdemes rááldozni pár évente a szükséges időt és anyagiakat, hiszen nem is olyan kicsi a tét. 

Forrás: Canva

De a bolygót sem!

Ezzel együtt közel sem arra biztatunk, hogy fittyet hányva a környezetedre úgy vásárolj, ahogy kedved szottyan. Sőt, épp ellenkezőleg: arra biztatunk, hogy légy nagyon tudatos, amikor monitorvásárlásra kerül a sor.

Ahelyett azonban, hogy valamely márkabolt bemutatótermét keresnéd fel, találhatsz környezetbarátabb utat is!

Van megoldás!

A Greenlaptop.hu csapatának termékeit választva olyan csúcskategóriás darabok kerülhetnek a birtokodba, amelyek egy-két év irodai használat után alapos átvizsgáláson estek át. Az esetleges hibák javítása után hosszadalmas tesztelés következik minden esetben, amely során ha mindent rendben találnak, akkor kerülnek ki a webshopba. Ott az eredeti ár töredékéért tudod megvásárolni, és ami még hab a tortán: minimum két év garancia jár mellé.

Azzal, hogy használtan vásárolsz monitort, megmentesz egyet attól, hogy szemétégetőben végezze, ahol égetés során a levegőt szennyezi, vagy attól, hogy egy szegényebb ország szeméthegyén végezze, a talajt mérgezve.

Jöhet az új monitor?

Ahogy látod, nemcsak úgy fogsz tudni vigyázni a szemed világára, hogy minden évben vadonatúj monitort vásárolsz, hanem úgy is, ha ritkábban ugyan és használt terméket vásárolsz.

Ezzel a pénztárcád mellett a Földet is óvod, hiszen nem terheled feleslegesen elektronikai hulladékkal, valamint a látásodon sem esik majd csorba, hiszen időről időre modern darabokkal tudsz gondoskodni magadról.

Mindenképpen érdemes komolyan venni a figyelmeztetést, hiszen a szem rohamos mértékben tud romlani, ezért muszáj elejét venni a problémáknak.

Ezt a Greenlaptop.hu prémiumminőségű használt monitorjaival könnyedén meg is tudod tenni! Irány a webáruház, kellemes válogatást!

Ajánlott cikkek