Egyéb kategória

Néhány kattintással elérhető a megfizethető iPhone

Manapság gyakori jelenség a boltok polcai előtt álló értetlen vásárló, hiszen csak kapkodjuk a fejünket az elszálló árakat látva. A mindennapi kiadások után sokszor nincs is lehetőségünk esetleg egy új telefon vásárlásán gondolkozni, hiszen egy-egy csúcskategóriás készülékhez mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. Vagy mégsem? Itt a Rejoy.hu, ami elérhetővé teszi a hétköznapi luxust a mobiljainkat illetően!
vous - 2023.02.16.
Néhány kattintással elérhető a megfizethető iPhone

Felújított telefon, megbízható minőség

A Rejoy.hu használt telefonok felújítására és értékesítésére jött létre néhány évvel ezelőtt, azzal a nem titkolt céllal, hogy mindenki számára elérhetővé válhasson egy-egy csúcsminőségű telefon megvásárlása, ráadásul megbízható forrásból.

A megbízhatóságra garancia, hogy minden, a Rejoy.hu-hoz bekerülő készülék egy többlépcsős, külső-belső ellenőrzésen megy keresztül, aminek fontos lépése az akkumulátor, a hardver és a szoftver, valamint a kamerák és hangszórók ellenőrzés. Az alapos átvizsgálás és esetleges javítások után a felújított okostelefon egy új készülékhez képest 85-90%-os teljesítményre képes.

Verhetetlen ár-érték

Az elmúlt évtizedekben néhány márka készülékei megkerülhetetlen, ikonikus darabokká, státusz szimbólumokká váltak, amikre sokan vágyunk. Ilyen például az Apple iPhone is, hiszen lépten nyomon a beleharapott alma logó jön velünk szembe és használói már-már fanatikus módon rajonganak a modellért.

Nem is alaptalanul, hiszen a gyártó csúcskategóriás telefonokat gyárt. Azt viszont tapasztalatból tudjuk, hogy a minőségnek ára van, egy iPhone esetében ez pedig akár egy kisebb vagyont is jelenthet.

De nem akkor, ha a Rejoy.hu-n nézünk körül! A felújított iPhone ára akár 40%-kal is a bolti ár alatt lehet, ami számszerűsítve azt jelenti, hogy az iPhone használt modelljei közül jónéhány már akár 40 ezer forintért is megvásárolható.

Forrás: Canva

Garancia

Sokszor merül fel – jogosan – az ellenérv egy felújított okostelefon kapcsán, hogy mi lesz a garanciával, ha meghibásodik a készülék. Nem ok nélkül, hiszen a telefon borsos ára mellett a javítás is kisebb vagyonba kerülhet, ha már nem érvényes a garancia.

A Rejoy.hu erre is gondol, hiszen minden megvásárolt készülékre 12 hónap javítási garanciát vállalnak, valamint 30 napos pénzvisszafizetési garancia is érvényes minden telefonra, ha a kézhezvételkor mégsem az lenne a dobozban, amit elképzeltünk.

A nem várt meglepetések elkerülésének érdekében pedig mindent meg is tesz a Rejoy.hu csapata, hiszen minden telefonról profi, HD minőségű fotók és részletes leírás is készül, aminek segítségével vásárlóként könnyen eldönthetjük melyik modellt szeretnénk.

Javítási és pénzvisszafizetési garancia, alaposan átvizsgált telefonok, HD minőségű képek, részletes termékleírás és csúcskategóriás Apple iPhone megfizethető áron. Bizony, ez mind a Rejoy.hu, a használt telefonok adásvételének forradalmasítója!

Ajánlott cikkek