Egyéb kategória

Megújul a BudaPart strandja: Új külsővel, friss gasztronómiai kínálattal nyit a Flava Beach

A 2024-es szezonban már a Flava Beach várja a vendégeket a BudaPart strandján. A Kopaszi-gát közvetlen szomszédságában található, természetes vízű strand új üzemeltetővel, megújult külsővel, új szolgáltatásokkal és friss gasztronómiai kínálattal várja a régi és új vendégeit. Izgalmas sportolási lehetőségek, koktélbár, homokos strand és játszótér, illetve élő zene és változatos programok egész nyáron a Lágymányosi-öbölben, rendezett körülmények között.
vous - 2024.06.04.
Megújul a BudaPart strandja: Új külsővel, friss gasztronómiai kínálattal nyit a Flava Beach

Új üzemeltetővel indítja a BudaPart strandja a 2024-es szezont. A Flava Beach homokos partja júniusban megújuló külsővel, friss gasztronómiai kínálattal várja a régi és új vendégeit. Az új üzemeltető tervei szerint sportolási lehetőségek, nyári hangulat, élő zene, minőségi street food kínálat és izgalmas programok várják a kikapcsolódni vágyókat. A nyár folyamán, a tervek szerint nagyszabású sportrendezvényeket rendeznek a területen, így a nagysikerű Öbölúszás is újra megrendezésre kerül.

A Flava Beach nyitási időpontja a rendkívüli árvízhelyzet miatt még nem végleges. A strandot az új szolgáltató jóvoltából a júniusi előszezonban hétköznaponként bárki térítésmentesen használhatja a tervek szerint. Jó hír továbbá, hogy a strandbelépők ára a nyári főszezonban jelentősen csökken a tavalyi évhez képest.

A Flava Beach Budapest egyetlen olyan homokos partja, ahol a Dunában lehet fürdeni, és ahol a vízminőséget rendszeresen ellenőrzik. A jól megközelíthető városi strand nemcsak olyan remek szórakozási lehetőségekkel, mint a labdarúgó Európa Bajnokság vetítése, hanem friss gasztronómiai kínálattal és koktélválasztékkal várja vendégeit, melyek igazán feltöltenek a pihenés során. A konyhát a már jól ismert Flava életérzést közvetítve álmodták meg nyári, friss ötletekkel kiegészítve.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!