Trend

Megkéred a szerelmed kezét? Akkor ideje kiválasztani az eljegyzési gyűrűt!

Ha megszületett a döntés, mert úgy érzed, megtaláltad életed párját és vele szeretnéd leélni az életed, akkor nincs is más hátra, mint kiválasztani a gyűrűt, amivel megkéred a kezét.
vous - 2023.05.16.
Megkéred a szerelmed kezét? Akkor ideje kiválasztani az eljegyzési gyűrűt!

A leendő ara nagyon boldog lesz, ha romantikus módon gyűrűvel teszed fel számára a kérdést: Hozzám jössz feleségül?

Találd meg a tökéletes gyűrűt!

Ne kapkodd el a gyűrűkérdést, ugyanis az eljegyzési gyűrűt élete végéig hordani fogja, így cseppet sem mindegy, hogy milyen ékszerre esik a választásod.

Egy férfinak talán nem könnyű az ékszerválasztás, de a karikagyuru.hu eljegyzési gyűrű kínálatából biztosan sikerül. Először is a párod öltözködési stílusát vedd alapul: sportos, elegáns, romantikus? A fehéraranyat, sárgaaranyat, esetleg a kettő kombinációját kedveli? Nézz szét az ékszeres dobozában és tájékozódj, hogy milyen jellegű kiegészítőket részesít előnyben. Hagyományos fazon, letisztult vagy csillogó drágakövekkel ékesített gyűrű áll hozzá közelebb?

Gyűrű egy életre

Akár klasszikus vagy esetleg extrán díszített fazont keresel, bizonyára megtalálod álmaid nőjének az ékszerét.

A hagyományos fazonú gyűrűkre az egyszerű és letisztult stílus jellemző, és nélkülözik a feltűnő extra díszítést. Ne feledd, az elegáns és szép gyűrűk soha nem mennek ki a divatból.

A designosabb ékszerek felülete rendkívül változatos lehet a különböző felületkezelési technikáknak, mint a polírozásnak, mattírozásnak és vésésnek köszönhetően.

A klasszikus eljegyzési gyűrűk

Készülhetnek fehér-, sárga- vagy rozéaranyból is. Bármelyik színben is szeretnéd, több fajta variációban megtalálod. Egyszerű sima karika egy drágakővel vagy több ékkővel díszített látványos fazonra gondoltál?

A klasszikus szoliter gyűrű fazon mindig népszerű volt és divatos lesz. Minek köszönheti a népszerűségét ez a fazon? Annak, hogy mutatós, időtlen, elegáns. Ami egy gyűrű esetében fontos szempont. Tartsd szem előtt, hogy a klasszikus fazon sallangmentes és stabil, örökké tartó szerelmet jelképez.

Különleges design

Különböző színű drágakövekkel, polírozással, gravírozással rendkívül különleges megjelenés adható az ékszernek.

Ha inkább feltűnőbb és díszes ékszerrel szeretnéd megkérni a párod kezét, akkor érdemesebb ebből a kategóriából kiválasztani a megfelelő gyűrűt.

Gravírozással pedig maximálisan személyessé tehető az eljegyzési gyűrű.

Miután kiválasztottad a gyűrűt

Ha sikerült kiválasztani a fazont és elkészült a kívánt méretre, akkor már nincs is más dolgod, mint a lánykérő szöveget megfogalmazni.

Divatos és elegáns dobozba csomagolva kapod kézhez a kiegészítőt. A gyűrűhöz kapsz egy minőségi tanúsítványt is, mely a garanciajegy is egyben. Ha tisztítani és polírozni szükséges, akkor bármikor beviheted az üzletbe, ingyen elkészítik. A kellemes légkör és szakszerű kiszolgálás pedig csak hab a tortán.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!