Trend

Megkéred a szerelmed kezét? Akkor ideje kiválasztani az eljegyzési gyűrűt!

Ha megszületett a döntés, mert úgy érzed, megtaláltad életed párját és vele szeretnéd leélni az életed, akkor nincs is más hátra, mint kiválasztani a gyűrűt, amivel megkéred a kezét.
vous - 2023.05.16.
Megkéred a szerelmed kezét? Akkor ideje kiválasztani az eljegyzési gyűrűt!

A leendő ara nagyon boldog lesz, ha romantikus módon gyűrűvel teszed fel számára a kérdést: Hozzám jössz feleségül?

Találd meg a tökéletes gyűrűt!

Ne kapkodd el a gyűrűkérdést, ugyanis az eljegyzési gyűrűt élete végéig hordani fogja, így cseppet sem mindegy, hogy milyen ékszerre esik a választásod.

Egy férfinak talán nem könnyű az ékszerválasztás, de a karikagyuru.hu eljegyzési gyűrű kínálatából biztosan sikerül. Először is a párod öltözködési stílusát vedd alapul: sportos, elegáns, romantikus? A fehéraranyat, sárgaaranyat, esetleg a kettő kombinációját kedveli? Nézz szét az ékszeres dobozában és tájékozódj, hogy milyen jellegű kiegészítőket részesít előnyben. Hagyományos fazon, letisztult vagy csillogó drágakövekkel ékesített gyűrű áll hozzá közelebb?

Gyűrű egy életre

Akár klasszikus vagy esetleg extrán díszített fazont keresel, bizonyára megtalálod álmaid nőjének az ékszerét.

A hagyományos fazonú gyűrűkre az egyszerű és letisztult stílus jellemző, és nélkülözik a feltűnő extra díszítést. Ne feledd, az elegáns és szép gyűrűk soha nem mennek ki a divatból.

A designosabb ékszerek felülete rendkívül változatos lehet a különböző felületkezelési technikáknak, mint a polírozásnak, mattírozásnak és vésésnek köszönhetően.

A klasszikus eljegyzési gyűrűk

Készülhetnek fehér-, sárga- vagy rozéaranyból is. Bármelyik színben is szeretnéd, több fajta variációban megtalálod. Egyszerű sima karika egy drágakővel vagy több ékkővel díszített látványos fazonra gondoltál?

A klasszikus szoliter gyűrű fazon mindig népszerű volt és divatos lesz. Minek köszönheti a népszerűségét ez a fazon? Annak, hogy mutatós, időtlen, elegáns. Ami egy gyűrű esetében fontos szempont. Tartsd szem előtt, hogy a klasszikus fazon sallangmentes és stabil, örökké tartó szerelmet jelképez.

Különleges design

Különböző színű drágakövekkel, polírozással, gravírozással rendkívül különleges megjelenés adható az ékszernek.

Ha inkább feltűnőbb és díszes ékszerrel szeretnéd megkérni a párod kezét, akkor érdemesebb ebből a kategóriából kiválasztani a megfelelő gyűrűt.

Gravírozással pedig maximálisan személyessé tehető az eljegyzési gyűrű.

Miután kiválasztottad a gyűrűt

Ha sikerült kiválasztani a fazont és elkészült a kívánt méretre, akkor már nincs is más dolgod, mint a lánykérő szöveget megfogalmazni.

Divatos és elegáns dobozba csomagolva kapod kézhez a kiegészítőt. A gyűrűhöz kapsz egy minőségi tanúsítványt is, mely a garanciajegy is egyben. Ha tisztítani és polírozni szükséges, akkor bármikor beviheted az üzletbe, ingyen elkészítik. A kellemes légkör és szakszerű kiszolgálás pedig csak hab a tortán.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.