Egyéb kategória

Milyen desszert lehet az, ami több mint 200 ezer forintba kerül?

Olyan kávéról már tuti hallottatok, amit a cibetmacska ürülékéből válogatnak ki. Bár már ez is elég bizarrul hangzik, de most megérkezett az utánpótlás – desszert formájában.
vous - 2015.07.03.
Milyen desszert lehet az, ami több mint 200 ezer forintba kerül?

Most biztosan kérdően bámuljátok a képernyőt, amit meg is értek. Ki adna ki pénzt egy olyan édességért, ami a cibetmacska bélrendszerén vándorol keresztül? Ezen még a kókusz sem segít, pedig az is van benne.
Egy luxus-légitársaság vendéglátórészlege olyan desszertet mutatott be, amit valószínűleg Bill Gatesnek vagy a hozzá hasonló gazdag embereknek találtak ki. Ugyanis a „finomságból” egy adag 600 fontba, vagyis több mint 260 ezer forintba kerül. Nem egy szokásos kakaós csiga a sarki boltból 200 forintért…
Az édesség tulajdonképpen egy puding, ami szinte úgy fest, mint egy műalkotás. A szokatlan desszertet megnézhetitek a Daily Mail online oldalán.  

Ennek a cukiságnak nem tudnék ellenállni! De a desszertet inkább kihagynám…

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!