Egyéb kategória

Milyen desszert lehet az, ami több mint 200 ezer forintba kerül?

Olyan kávéról már tuti hallottatok, amit a cibetmacska ürülékéből válogatnak ki. Bár már ez is elég bizarrul hangzik, de most megérkezett az utánpótlás – desszert formájában.
vous - 2015.07.03.
Milyen desszert lehet az, ami több mint 200 ezer forintba kerül?

Most biztosan kérdően bámuljátok a képernyőt, amit meg is értek. Ki adna ki pénzt egy olyan édességért, ami a cibetmacska bélrendszerén vándorol keresztül? Ezen még a kókusz sem segít, pedig az is van benne.
Egy luxus-légitársaság vendéglátórészlege olyan desszertet mutatott be, amit valószínűleg Bill Gatesnek vagy a hozzá hasonló gazdag embereknek találtak ki. Ugyanis a „finomságból” egy adag 600 fontba, vagyis több mint 260 ezer forintba kerül. Nem egy szokásos kakaós csiga a sarki boltból 200 forintért…
Az édesség tulajdonképpen egy puding, ami szinte úgy fest, mint egy műalkotás. A szokatlan desszertet megnézhetitek a Daily Mail online oldalán.  

Ennek a cukiságnak nem tudnék ellenállni! De a desszertet inkább kihagynám…

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.