Egyéb kategória

Lepd meg céged alkalmazottait karácsonyi céges ajándékcsomaggal, stresszmentesen!

A karácsonyi ajándékvásárlás nem mindig a legkiegyensúlyozottabb folyamat az ember életében. Vannak olyan helyzetek, amikor egy igazán jól ismert és közeli barátot vagy családtagot kellene meglepni, ám az ötlettára teljes mértékben kimerült az elmúlt évek ajándékozásának köszönhetően.
vous - 2022.10.18.
Lepd meg céged alkalmazottait karácsonyi céges ajándékcsomaggal, stresszmentesen!

Sokszor pedig nem tudod, hogy mivel illik meglepni az ajándékozottat, amennyiben egy távoli és nem annyira szoros ismerettségről van szó, mondjuk egy munkatársadról vagy az alkalmazottaidról. Ekkor kifejezetten jól jön, ha van olyan valaki, aki otthonosan mozog a témában, képes levenni a válladról a terhet és megszabadítani a folyamatos stressztől. Ilyen cég A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat, akik tudják, hogy milyen ajándékcsomagra van szükséged, még a karácsonyi céges őrületben is!

A karácsony és az önfeledt ajándékozás

A karácsony a szeretet ünnepe, amikor mindenki szereti megajándékozni a számára fontos embereket, hogy éreztesse velük elengedhetetlen mivoltukat. Cégvezetőként sincs ez másképp, ha szeretnéd elismerni alkalmazottaid munkáját és éreztetni velük azt, hogy nagyra becsülöd őket, akkor érdemes meglepni őket. 

A karácsony előtti időszak azonban egy kifejezetten stresszes és rengeteg munkával járó időszak minden cég életében. Így még az alapvető feladatokra is alig jut idő, nem hogy a plusz tevékenységekre, mint a céges ajándékcsomagoknak a beszerzésére. 

Ebben a kifejezetten mozgalmas időszakban jó, ha van, aki átvállalja ezt a nemes feladatot és hatékonyan, valamint rövid határidőn belül teljesíti azt. Így a házon belüli megoldás helyett válaszd te is az ajándékküldő szolgálatokat, akiknek a kezében van az örömteli ajándékozás minden csínja-bínja. 

A céges karácsonyi ajándékcsomag elkészítése

Amennyiben mégis önállóan szeretnél megbirkózni a feladattal, készülj rá, hogy több napod is rá fog menni a kifejezetten embert próbáló feladatra, hiszen nem elegendő kigondolni az ajándékcsomagok tartalmát, össze is kell állítani azokat, valamint egyesével kipostázni az ajándékozottaknak. A benne lévő karácsonyi finomságokon túl gondolnod kell a díszcsomagolásra – ami lehet dísztasak vagy díszdoboz, valamint szerezned kell töltőanyagot és egyéb díszítőelemeket egyaránt ahhoz, hogy valóban tökéletes legyen a meglepetés. Akármilyen kicsi az ajándék, valamint akármennyire is kis létszámú csapatra tervezel, hidd el, karácsony idején nem fog hiányozni ez a plusz munka.

Abban az esetben, ha az ajándékküldő szolgálat által nyújtott szolgáltatásokat veszed igénybe, ez a sok teher és feszültség pillanatok alatt lekerül rólad. Nekik köszönhetően nemcsak időt, de még pénzt is spórolhatsz, hiszebb nagyobb mennyiségben mindig olcsóbbak mind az édességek, mind pedig a csomagolóanyagok. Nagykereskedelmi áron pedig nem kaphatja meg mindenki a csomagok tartalmát. Maradj hát kiegyensúlyozott, és szerezd be a legideálisabb ajándékcsomagokat egyszerre!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.