Egyéb kategória

A sztárok is kiállnak a melegházasság mellett

Az USA bírósága engedélyezte a melegházasságot, így most már semmilyen akadály nem állhat a párok összeházasodása előtt. 
vous - 2015.06.27.
A sztárok is kiállnak a melegházasság mellett

Szinte bombaként robbant be a hír világszerte, hogy az Amerikai Egyesült Államokban tegnap legalizálták a melegházasságot, így már az azonos neműek is szabadon oltár elé állhatnak az egész országban. A hír a közösségi médiába is eljutott, ahogy a sztárokhoz is, akik sorra töltik fel a szivárványos árnyalatú profilképeket, ők így szeretnének kiállni mellettük. 

A képváltoztatás mellett döntött Arnold Schwarzenegger is, akinek csúnyán beszóltak Facebook-oldalán. Az egyik rajongója ugyanis kérdőre vonta Arnold profilképét, és úgy döntött, hogy inkább nem követi tovább a sztár mindennapjait a Facebookon, amit ráadásul még le is írt neki. Mit gondoltok, mi volt Arnold reakciója? Három szó, nem több: hasta la vista. 
Ha nem hiszed, nézd meg a saját szemeddel! 

Zseniális a fickó, azt meg kell hagyni. A képet és a többi hozzászólást itt találhatjátok!

Nemcsak a sztárok, hanem ti is megtehetitek ugyanezt a saját Facebook-oldalatokon. Mire vártok?!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.