Világ

Laptopot vásárolnál? Dönts okosan!

Bizony a laptopok élettartama véges, így bármennyire is vigyázol rá, tartod karban, esetleg szervizelteted, akkor is előbb-utóbb eljutsz arra a pontra, amikor új gép után kell nézni. Alig van olyan ember, aki ennek örülne, hiszen nem elég, hogy egész sok pénzbe kerül, még rengeteg időt és energiát is felemészt, hiszen nem egyszerű út vezet odáig, mire végre az ember kiválasztja, hogy melyik laptop mellett teszi le a voksát.
vous - 2022.12.01.
Laptopot vásárolnál? Dönts okosan!

Te belegondoltál már abba, hogy mennyi mindent kell figyelembe venni, amikor laptopot vásárolsz? És abba, hogy nem csak vadiúj gépet lehet beszerezni? Olvasd el a cikkünket, ha laptopvásárlás előtt állsz, és garantáltan jól fogsz dönteni!

Ments meg egy laptopot!

Azzal, ha a Laptopland.hu prémiumminőségű laptopjai mellett döntesz, megmentesz egy amúgy tökéletesen működő gépet attól, hogy kidobásra kerüljön.

Sajnos a fogyasztói társadalom kifejezetten rosszat tesz a tudatosság szellemiségének, hiszen a folyamatos technikai újdonságok mellett igencsak nehéz úgy elmenni, hogy az ember ne akarná magának mindig megszerezni a legújabb darabokat. Csakhogy ezzel a vásárlói attitűddel magunk alatt vágjuk a fát. És még meg sem éri, mert bár vonzóak az újítások, általában otthoni használat során teljes jól ellennénk ezek nélkül. 

Ha te is olykor-olykor áldozatául esel a nagy tech cégek reklámjainak, akkor ideje megfontoltabban vásárolni!

Mentsd meg a bolygót!

Azzal ugyanis, hogy nem vadonatúj laptopot vásárolsz, hanem egy irodai környezetből érkezett, használt darab mellett döntesz, eggyel kevesebb gép kerül kidobásra, amivel ahhoz járulsz hozzá, hogy kevesebb szennyező anyag jusson a levegőbe a szemétégetőkön keresztül. Vagy ha nem is oda kerülnek az elektronikai cikkek, akkor a másik rossz megoldáshoz kell nyúlni: fejlődő országok szeméttelepein rakják le a több tonna, soha le nem bomló elektronikai hulladékot, amely tovább nehezíti, mérgezi az ott élők amúgy sem egyszerű életét.

Most te tehetsz ez ellen, és bár kis lépésnek tűnik a te áldozatod, ha sokan teszünk így, annak látható eredménye lesz!

Mentsd meg a vagyonod!

Természetesen nem csupán a Földet és egy elárvult laptopot menthetsz meg így, hanem a saját pénzedet is, hiszen az eredeti ár töredékéért tudod megvásárolni ezeket a felújított laptopokat.

Amint ugyanis a Laptopland.hu csapatához érkezik egy gép, részletes átvizsgáláson esik át, ahol diagnosztizálják az esetlegesen felmerülő problémákat, majd javítás vagy alkatrészcsere után hosszas tesztelésnek vetik alá, így csak kifogástalan állapotú laptopok kerülnek ki a virtuális polcokra.

Jól jársz te is!

Ahogy láthatod, win-win helyzet ez minden szempontból, amit a minimum két évre szóló garancia koronáz meg, hiszen ezzel tökéletesen levéded magad, így kockázatmentesen tudsz olcsón, környezettudatosan és okosan vásárolni!

Ajánlott cikkek