Egyéb kategória

Különleges szabadtéri program Budapest környékén

Télen a kültéri programok korlátozottabban állnak a rendelkezésünkre, így amikor végre beköszönt a kellemes idő, szívesen megyünk ki a szabadba. Hirtelen ezerféle lehetőség csábít, és a szabadidős programok sokasága közül nehéz választani. Ha olyan programra vágysz, ami kiszakít a monoton hétköznapokból, felpörget és extrém kalandra visz, válaszd a tandemugrást!
vous - 2023.05.17.
Különleges szabadtéri program Budapest környékén

Extrém szabadtéri program közel a fővároshoz

Budapesttől nem messze, a Dunaújvárosi repülőtéren ki is próbálhatod ezt a nem mindennapi sportot, hiszen a Tandemugrás – Millennium Tandem Team szakképzett csapata mindenben a rendelkezésedre áll. Weboldalukon tájékozódhatsz a tandemugrás árakról, akár egyéni akár barátokkal közös programot szervezel, náluk mindkettőre van lehetőség. 

Harmóniában a természettel

Az ugrás során egy tapasztalt tandemugró pilótához erősítve ugrasz ki a repülőgépből 4000 méter magasból. A természet ebből a távlatból gyönyörű látványt nyújt. Először persze szabadeséssel zuhantok, és ebben az euforikus állapotban nem a természetre fogsz figyelni, de amikor kinyílik az ejtőernyő, kellemesen ringatózva, madártávlatból csodálhatod meg a tájat. 

Ahogy egyre lejjebb ereszkedtek, egyre több dolgot veszel észre. Tandemugrás során nemcsak a képzeleted szárnyal, hanem te magad is. Az adrenalinszinted olyan magas, hogy teljesen kikapcsolsz a hétköznapi világból. Elfelejted a munkahelyi gondokat, egy kis időre teljes harmóniába kerülsz a természettel.

Egyedül vagy baráti társasággal?

Ha egyedül szeretnéd kipróbálni a tandemugrást, nincs más dolgot, mint megrendelni a szolgáltatást, és elmenni a megbeszélt időben a Dunaújvárosi repülőtérre. Egy rövid felkészítést követően már jöhet is az ugrás.

Ha a barátaiddal vagy a munkatársaiddal együtt szeretnél ugrani, erre is van lehetőség. A megrendeléskor jelezned kell a csoport létszámát, valamint azt is, hogy milyen felvételeket szeretnétek készíttetni az ugrás során. 

Milyen felvételek készülhetnek?

Az ugrásról egy-, két- illetve háromkamerás felvételeket lehet készíttetni. Az egy kamerával történő felvétel készítése a ugró pilóta kesztyűjére szerelt kamerával történik, így közeli felvételek lesznek rólad, és az ugrás teljes folyamatát bemutatják. A kétkamerás felvétel az előbbihez képest annyival több, hogy egy légi operatőr is ugrik veletek egyidőben, aki távolabbi nézőpontból veszi az ugrást. Ebben az esetben a csodálatos háttér is látszik a felvételeken. A háromkamerás felvételek esetében pedig két légi operatőr kamerázik, így több kameraállásból készül a rólad szóló film. 

A videó készítése kicsit növeli az árat, viszont maradandó, tárgyi emléket jelent. Már a földet érés után megnézhetitek az ugrásról készített zenés videót, ami garantáltan vidám pillanatokat fog okozni. A tandemugrás olyan élmény, amire emlékezni fogsz egész életedben, és amit büszkén mesélhetsz majd el sok-sok év múlva még az unokáidnak is.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!