Egyéb kategória

Kilyukasztotta a szülei óvszerét, ennek köszönheti a húgát

Keely TikTok-oldalán tett közzé egy videót, ahol élete egyik legnagyobb titkáról rántotta le a leplet.
vous - 2023.08.17.
Kilyukasztotta a szülei óvszerét, ennek köszönheti a húgát

Egészen egyszerűen azt állítja, neki köszönhető, hogy kisebbik húga megfogant. A négygyermekes anyuka 25 évig titkolta a dolgot, de nem tudta tovább magában tartani.

Keely megosztotta, hogy gyerekkorában egy nap egyedül volt otthon egy barátnőjével, amikor belopóztak a szülei hálószobájába, ahol az éjjeliszekrényen találtak egy doboz óvszert. Keely barátnője tisztában volt vele, hogy mit találtak és azt mire használják a felnőttek.

A kis Keely szeretett volna testvért, így a gyerekek úgy döntöttek, hogy egy varrótűvel átszúrják a csomagokat. 6 hónappal később az anyja elárulta neki, hogy gyermeket vár, de sosem értette, hogyan történhetett a dolog, állítása szerint nagyon óvatosak voltak a férjével.

Keely a húga 25. születésnapján leplezte le a titkot, a most vírusként terjedő videóban.

@mama__kee

@Sam Myrick I’m sort of responsible for your existence. #sister #fyp #sorrynotsorry

♬ original sound – Mama Kee🥰🤗

Címkék: #gyerek #óvszer
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!