Egyéb kategória

Nyári hűsölés arapapagáj módra – fröcskölős

Süt a nap, melegünk van, de nemcsak nekünk, hanem az állatoknak is. Miss Iris, a tündéri arapapagáj így küzd a hőség ellen. Állatbarátoknak kötelező megnézni!
vous - 2015.06.22.
Nyári hűsölés arapapagáj módra – fröcskölős

Megérkezett a várva várt igazi nyár – bár az elmúlt napokban ezt itt nálunk nem nagyon érzékeltük. A nagy meleg miatt egy papagáj gazdija úgy döntött, hogy a konyhai csapnál fürdeti meg kedvencét, a Hupikék Törpikéket színben túlszárnyaló kék arapapagájt. Első pillantásra bele fogtok szeretni a kis tollasba és garantálom, hogy egyből egy állatkereskedés felé veszitek majd az irányt. Vigyázat, a videó nézése közben gyakori „jaaaaaj, de édes” mondatok hagyhatják el a szátokat!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.