Világ

Valóságshow-hősből hercegnő – Egy modern kori Hamupipőke története

Mesebeli történetek márpedig léteznek. Legalábbis a hétvégi svéd hercegi esküvőt látva ezt gondolom. A menyasszony ugyanis elég rögös úton jutott el addig, ahol most tart. Lássuk, miből is lett a cserebogár, vagy épp ez esetben a hercegnő.

vous - 2015.06.15.
Valóságshow-hősből hercegnő – Egy modern kori Hamupipőke története

  • A hétvégén tartott júniusi esküvő előtt 2014-ben tudta meg a nagyvilág, hogy a svéd herceg, Károly Fülöp fejét bekötik.

  • A menyegző bejelentése előtt a korábban playboyéletet élő herceg már régóta élt együtt szerencsés választottjával, egy Stockholmban található álomszép szigeten.

  • Összeköltözésük előtt nem sokkal, a találgatások elkerülése végett, hivatalosan is bejelentették kapcsolatukat. De hogy történt mindez?

  • Úgy tűnik, 26 évesen a ma már svéd hercegné jókor volt jó helyen, hiszen egy stockholmi klubban lelt rá a talán mégsem annyira mesebeli, kocsiimádó hercegére.

  • Sofia neve azonban már a svéd Éden Hotel című valóságshow előtt sem volt ismeretlen. Korábban már ugyanis a közönség egy férfimagazinban, a Slitzben ismerhette meg, ahol az akkor 20 éves lány egy szál bikiniben, vagy épp anélkül egy boával pózolt.

Így lett hát egy valóságshow topless modellből Värmland hercegnéje. Na de nem minden lánynak végződik ilyen szerencsésen a médiaszereplése. Sofia sikeréhez elengedhetetlen volt, hogy megváltozzon, s mindezt úgy, hogy régi énjét sem szégyelli továbbra sem. De ne feledjétek, hiába szeretnétek, ha fehér lóháton bevágtatna az életetekbe a szőke herceg, valószínűleg nem kell ehhez reality show.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.