Világ

Valóságshow-hősből hercegnő – Egy modern kori Hamupipőke története

Mesebeli történetek márpedig léteznek. Legalábbis a hétvégi svéd hercegi esküvőt látva ezt gondolom. A menyasszony ugyanis elég rögös úton jutott el addig, ahol most tart. Lássuk, miből is lett a cserebogár, vagy épp ez esetben a hercegnő.

vous - 2015.06.15.
Valóságshow-hősből hercegnő – Egy modern kori Hamupipőke története

  • A hétvégén tartott júniusi esküvő előtt 2014-ben tudta meg a nagyvilág, hogy a svéd herceg, Károly Fülöp fejét bekötik.

  • A menyegző bejelentése előtt a korábban playboyéletet élő herceg már régóta élt együtt szerencsés választottjával, egy Stockholmban található álomszép szigeten.

  • Összeköltözésük előtt nem sokkal, a találgatások elkerülése végett, hivatalosan is bejelentették kapcsolatukat. De hogy történt mindez?

  • Úgy tűnik, 26 évesen a ma már svéd hercegné jókor volt jó helyen, hiszen egy stockholmi klubban lelt rá a talán mégsem annyira mesebeli, kocsiimádó hercegére.

  • Sofia neve azonban már a svéd Éden Hotel című valóságshow előtt sem volt ismeretlen. Korábban már ugyanis a közönség egy férfimagazinban, a Slitzben ismerhette meg, ahol az akkor 20 éves lány egy szál bikiniben, vagy épp anélkül egy boával pózolt.

Így lett hát egy valóságshow topless modellből Värmland hercegnéje. Na de nem minden lánynak végződik ilyen szerencsésen a médiaszereplése. Sofia sikeréhez elengedhetetlen volt, hogy megváltozzon, s mindezt úgy, hogy régi énjét sem szégyelli továbbra sem. De ne feledjétek, hiába szeretnétek, ha fehér lóháton bevágtatna az életetekbe a szőke herceg, valószínűleg nem kell ehhez reality show.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!