Világ

Valóságshow-hősből hercegnő – Egy modern kori Hamupipőke története

Mesebeli történetek márpedig léteznek. Legalábbis a hétvégi svéd hercegi esküvőt látva ezt gondolom. A menyasszony ugyanis elég rögös úton jutott el addig, ahol most tart. Lássuk, miből is lett a cserebogár, vagy épp ez esetben a hercegnő.

vous - 2015.06.15.
Valóságshow-hősből hercegnő – Egy modern kori Hamupipőke története

  • A hétvégén tartott júniusi esküvő előtt 2014-ben tudta meg a nagyvilág, hogy a svéd herceg, Károly Fülöp fejét bekötik.

  • A menyegző bejelentése előtt a korábban playboyéletet élő herceg már régóta élt együtt szerencsés választottjával, egy Stockholmban található álomszép szigeten.

  • Összeköltözésük előtt nem sokkal, a találgatások elkerülése végett, hivatalosan is bejelentették kapcsolatukat. De hogy történt mindez?

  • Úgy tűnik, 26 évesen a ma már svéd hercegné jókor volt jó helyen, hiszen egy stockholmi klubban lelt rá a talán mégsem annyira mesebeli, kocsiimádó hercegére.

  • Sofia neve azonban már a svéd Éden Hotel című valóságshow előtt sem volt ismeretlen. Korábban már ugyanis a közönség egy férfimagazinban, a Slitzben ismerhette meg, ahol az akkor 20 éves lány egy szál bikiniben, vagy épp anélkül egy boával pózolt.

Így lett hát egy valóságshow topless modellből Värmland hercegnéje. Na de nem minden lánynak végződik ilyen szerencsésen a médiaszereplése. Sofia sikeréhez elengedhetetlen volt, hogy megváltozzon, s mindezt úgy, hogy régi énjét sem szégyelli továbbra sem. De ne feledjétek, hiába szeretnétek, ha fehér lóháton bevágtatna az életetekbe a szőke herceg, valószínűleg nem kell ehhez reality show.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.