Egyéb kategória

Ronda ebek versenye

Újra megrendezték a világ legrondább kutyusainak versenyét; ismerjétek meg a versenyzőket! 
vous - 2015.06.27.
Ronda ebek versenye

Bárkit is kérdeztek meg, milyen háziállata van, a kutya örök toplistás a házi kedvencek között. Nem is csoda! Aranyosak, hűségesek, gyengédek, odaadók. Én is imádom őket.

A cuki kutyusok mellett azonban ne feledkezzünk meg azon ebekről sem, akiket nem biztos, hogy mindenki nyugodt szívvel tartana az otthonában. Miért? Mert nem túl szépek.
A hétvégén 27. alkalommal rendezték meg Kaliforniában azt a versenyt, ahol a világ legrondább kutyusai versenyezhettek egymással. Nem is kell kommentálnom, vessetek rájuk egy pillantást!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.