Trend

Hogyan vásárolj cipőket online?

Az online cipőüzletek az egyik legjobb módja annak, hogy az új cipők valamelyikébe „helyezd” a lábad. Ez alatt nemcsak a lábbelik széles választékát értjük, hanem a legalacsonyabb árakat is. Természetesen az internetes (pl.: e-MAG, e-cipo, About You) cipővásárlás azt jelenti, hogy nem próbálhatod fel, és sétálhatsz a vásárlás előtt. Azonban számos shop kínál visszatérítési garanciát és különböző próbaidőszakot. Olvass tovább, hogy megismerhesd a legfontosabb vásárlási tudnivalókat.
vous - 2023.06.09.
Hogyan vásárolj cipőket online?

Női, férfi és baba/gyerek cipők egy helyen

A csizmától és a magassarkútól a tornacipőkig, illetve a sportos cipőkig mindent megtalálsz a legjobb webcipőboltokban. Egyes shopok azonban specializálódtak, ami azt jelenti, hogy ha egy bizonyos cipőre vagy cipőtípusra gondolsz, akkor nagy szerepe lehet annak, hogy először megtaláld az ideális internetes áruházat. Ha pedig különleges ajánlatokra vagy akciókra vágysz, abban az esetben sokat segíthet az Arukereso.hu weboldala is.

Az e-MAG különleges akciója például a „hét ajánlata”, ahol egyes termékek az eredeti árnál jóval olcsóbbak. Erre jó tipp lehet a Nike cipők széles választéka, amelyek közül már 13 ezer forintért is beszerezheted a kedvencedet.

Néhány kulcsfontosságú tényezőtől függően a cipővásárlás az egyik legélvezetesebb élmény lehet. Nem muszáj többször fel- és levenni a ruhát az öltöző zord fényében. Ezenkívül a ruházattal ellentétben általában nincs sok eltérés a cipő méretét illetően, valamint a cipő csak egy szórakoztató kiegészítő – lehetőség arra, hogy kipróbálj valami merészebbet, vagy színesebbé varázsold az öltözéked. Ezzel szemben a megfelelő termék a cipők hatalmas kínálatából nyomasztó lehet, ha nem tudod, hol kezdj neki. A kiskereskedők száma úgy tűnik végtelen. Ennek ellenére vannak tippek és trükkök, amelyek megkönnyítik a netes cipővásárlási folyamatot. A lényeg azonban az, hogy a cipővásárlás szórakoztató legyen és ne teher.

Végső soron az a legjobb cipővásárlási élmény, amikor ihletet érzel arra, hogy meg tudod emészteni az összes új megjelenést, és könnyen kiválasztod a cipőket, hogy biztosan tökéletes legyen. A divattanácsadók is azt vallják, hogy a cipők bármilyen ruhadarabhoz jól passzolnak, mint a többi kategória, ezért szánj időt arra, hogy kipróbáld őket, akár az üzletben, akár otthon a szállítást követően.

Cipők kavalkádja – visszaküldési lehetőség

Ha cipőkről van szó, egyetlen márka sem várja el, hogy ne próbáld fel, mielőtt megveszed. Általában mindig jó ötlet tiszta felületen kipróbálni a cipőket, hogy azok a lehető legtisztábbak legyenek, arra az esetre, ha visszaküldésre kerül sor.

Az e-cipo webshopban van lehetőség panaszkezelésre úgy, hogy a vásárlónak 5 munkanapon belül kell eldöntenie, hogy visszaküldi-e a terméket vagy sem. Mindezek mellett 2 év garanciát adnak a cipőkre, ideértve az akcióban vásárolt árucikkeket is. Igaz 5 nap kevés idő, azonban ezalatt minden probléma kiderül, azonban ügyelj arra, hogy a megfelelő méretet válaszd és ne emiatt kelljen cserélni a lábbelit.

Melyik a jó méret?

A cipőméret otthoni mérése nem túl bonyolult, de ez egy olyan folyamat, amelyet könnyebb követni, ha vizuális példát látunk.

Csak egy vonalzóra, egy darab papírra és ceruzára lesz szükséged. Ha pedig gyakran váltogatod a lábbelidet, úgy már képben vagy arról, hogy például a 41-es vagy 42-es méret lesz jó. A kiszállítást követően ez úgyis kiderül.

Vásárlás csak biztonságosan

Amellett, hogy az online vásárlás kényelmes, és nagyszerű akciókat érhetsz el, kockázatos is lehet. Rengeteg adathalász webhely van, amelyek arra próbálják rávenni az ügyfeleket, hogy adjanak fel bizalmas információkat. Emiatt fontos, hogy jó hírű és csak minősített weboldalakon vásárolj, például a fent felsoroltak, és légy nagyon körültekintő amikor cipőket vásárolsz (jó tipp lehet a vásárlói visszajelzés legyen szó adott oldalról vagy termékről).

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.