Test

Ha nem szeretitek a sportot, erről a hírről akkor sem maradhattok le

Mivel mindenki erről beszél, tudnotok kell róla: aranyérmet nyert az aerobikcsapat az I. Európa Játékokon. Azért ők biztosan nem úgy tolják, mint mi az aerobikórákon.
vous - 2015.06.21.
Ha nem szeretitek a sportot, erről a hírről akkor sem maradhattok le

Jegyezzük meg Szöllősi Panna, Lendvay Dóra, Hegyi Dóra, Farkas Balázs és Bali Dániel nevét. Ők annak a csapatnak a tagjai, amely aranyérmet nyert az I. Európa Játékokon. Hegyi Dóra így nyilatkozott a siker után:

A románok voltak azok, akik igazából az aranyéremért jöttek Bakuba, hiszen nagyon szépen teljesítettek ebben az évben a világkupákon. Ahogy kijött a pontszámuk, euforikus érzésünk lett! Fantasztikus, el sem tudtuk korábban képzelni, hogy ilyen eredményt is el tudunk érni.

Mi az az Európa Játékok?

Ez tulajdonképpen olyan, mintha Európa olimpiát rendezett volna. Az első ilyen sporteseményt Baku rendezi 2015. június 12. és június 28. között. Az aerobikosok a magyar küldöttség 15. dobogós helyét szerezték meg: Magyarország 8 arany-, 2 ezüst- és 5 bronzéremmel negyedik helyen áll az éremtáblázaton.

Néhány kép a versenyről

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.