Egyéb kategória

A fekete hamburgernek leáldozott, itt a vörös változat!

Mindenki szereti a gyorskaját, de azért megválogatjuk, hogy mi az, amit megeszünk és mit nem. Most a japán Burger King rukkolt elő egy újdonsággal: a vörös burgerrel. Ti megkóstolnátok?
vous - 2015.06.18.
A fekete hamburgernek leáldozott, itt a vörös változat!

Ha a fekete sajtburgertől eddig nem ment még el eléggé az étvágyatok, most megérkezett az utánpótlás: a vörös sajtburger. A különös – inkább bizarr – gyorskaját július 3-án kezdi el árusítani a Burger King Japánban. Az igen bátor jelentkezők kétféle változat közül is választhatnak: az Aka Samurai Beef Burger és az Aka Samurai Chicken Burger között. Mit is jelent az „Aka”? A válasz egyszerű: japánul vöröset jelent. Mint kiderült, a színét a paradicsomportól kapja, amit egy vörös, csípős paprikából készült mártással is meglocsolnak a kellően piros hatás kedvéért. Mit szóltok hozzá? Bizarr és ne is beszéljünk róla, vagy azért megkóstolnátok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!