Egyéb kategória

A fekete hamburgernek leáldozott, itt a vörös változat!

Mindenki szereti a gyorskaját, de azért megválogatjuk, hogy mi az, amit megeszünk és mit nem. Most a japán Burger King rukkolt elő egy újdonsággal: a vörös burgerrel. Ti megkóstolnátok?
vous - 2015.06.18.
A fekete hamburgernek leáldozott, itt a vörös változat!

Ha a fekete sajtburgertől eddig nem ment még el eléggé az étvágyatok, most megérkezett az utánpótlás: a vörös sajtburger. A különös – inkább bizarr – gyorskaját július 3-án kezdi el árusítani a Burger King Japánban. Az igen bátor jelentkezők kétféle változat közül is választhatnak: az Aka Samurai Beef Burger és az Aka Samurai Chicken Burger között. Mit is jelent az „Aka”? A válasz egyszerű: japánul vöröset jelent. Mint kiderült, a színét a paradicsomportól kapja, amit egy vörös, csípős paprikából készült mártással is meglocsolnak a kellően piros hatás kedvéért. Mit szóltok hozzá? Bizarr és ne is beszéljünk róla, vagy azért megkóstolnátok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.