Egyéb kategória

Legyen a legszínesebb kiegészítőtök a hajatok!

Nem tudjátok, mivel dobjátok fel a fesztiválszetteteket? Válasszatok színes hajat, és máris elvonjátok a figyelmet a ruhátokról. Huszka Petra, a Norie Team fodrásza segít, hogyan legyetek ti a legvagányabbak.

vous - 2015.06.30.
Legyen a legszínesebb kiegészítőtök a hajatok!

Szeretnétek feldobni a külsőtöket egy-egy nyári fesztivál erejéig? Legyen a legszínesebb kiegészítőtök a hajatok!

A dögös frizurát látván két kérdés merült fel bennünk, ezekre kaptunk választ a Norie Team fodrászától.

Le kell szívatni az eredeti hajszínünket?

Igen, a rózsaszín hajszínhez világosítani kell a hajat. A világos rózsaszínhez teljesen platinaszőkére, a sötéthez elég egy közép-világosszőke színmélység, hogy szép színt érjünk el.

Meddig marad ilyen a hajunk?

Mivel ezek csak színezők, így sajnos – vagy épp szerencsére – nem maradnak sokáig a hajban. Színerősségtől függően 6-10 mosás után már el is tűnik.

De leginkább az érdekelt minket, milyen színekből választhatunk.

A képen látható színnek "candy" a neve. De a szivárvány összes színéből válogathattok. Van például bubble gum kék, marshmallow rózsaszín és levendulalila is.

A kép magáért beszél, mi teljesen beleszerettünk!

Huszka Petra, a Norie Team fodrásza

A Norie Team fodrásza és a Huszka Hair megálmodója vagyok. Részt vettem 2011-ben Bécsben az Európa-bajnokságon, és emellett számos magyar versenyen  szép eredményeket értem el. Nagyon fontos szerepet kap a munkámban a kreativitás, szeretem a laza, bohém, fonatos frizurákat. Sok alkalmi és menyasszonyi haj elkészítésére kapok felkérést, és havonta megjelennek step by step kreációim a Rowenta Beauty oldalán.

Ajánlott cikkek