Egyéb kategória

Ezeket a sztárpárokat nem ingathatja meg Ben Affleck és Jennifer Garner válása

Az egyik legstabilabbnak tűnő hollywoodi kapcsolatnak lett vége: Ben Affleck és Jennifer Garner a minap adta ki közleményben, hogy ennyi volt, bármennyire is szerették volna, nem tudták megmenteni a házasságukat, köszönik a figyelmet. Jennifer Garner és Ben Affleck 2004-ben kezdtek randizni, és 2005-ben, egyetlen ember jelenlétében, egy szigeten házasodtak össze. Bár ők már nem egy pár, azért akadnak még olyanok az álomgyárban, akik 8, 9, 10 év után is együtt vannak.

vous - 2015.07.03.
Ezeket a sztárpárokat nem ingathatja meg Ben Affleck és Jennifer Garner válása

Naomi Watts & Liev Schreiber

„Naomi az életem, ehhez nem férhet semmi kétség.” Naomi Watts és Liev Schreiber első és egyetlen közös filmjük, A színes fátyol forgatása előtt három hónappal jöttek össze. A közös munka nem nyírta ki a kapcsolatot, sőt! Azóta két fiuk született, de a házasságból, köszönik, nem kérnek. Talán majd egyszer úgy ébrednek, hogy: „Hajrá, vágjunk bele!” Addig is maradnak nekünk a cuki fotók róluk. Hát ettől akkor is elolvadnék, ha nem lenne kánikula.
Még valami: Schreiber szerint az a kapcsolatuk titka, hogy minőségi időt töltenek együtt. Ugye ti is beszélitek a párotok szeretetnyelvét?

Fergie & Josh Duhamel

Annyira édes sztori az övéké: még mielőtt személyesen találkoztak, az énekesnő olvasott arról, hogy Josh odáig van érte, számára ő az álomnő. Aztán a Black Eyed Peas Los Angeles-i koncertjén megismerkedtek, és 2005-ben össze is jöttek, azóta pedig nagyjából elválaszthatatlanok. Összeházasodtak, és gyerekük is született.

Sarah Michelle Gellar & Freddie Prinze Jr.

Olyan, mintha ezer éve együtt lennének – ebből is sejtem, hogy kezdek öregedni. A Tudom, mit tettél tavaly nyáron forgatásán találkoztak 1997-ben. 2002-ben házasodtak össze Mexikóban, ahol a hurrikán négy fal közé kényszerítette a tengerpartra tervezett esküvőt. Másnap kaptak egy kis földrengést is emlékbe.

Joshua Jackson & Diane Kruger

Elmondásuk szerint az első randijuk borzalmas volt. A színész egy olasz étterembe vitte a világ egyik legszebb nőjét, aki allergiás rohamot kapott az ott virágzó növényektől. A folyamatos tüsszentés ellenére Diane Krugert lenyűgözhette Joshua, mert az elsőt második, majd még több randi követte – 2006 óta. Nem, és nem házasodnak össze, kár minden évben megkérdezni tőlük.

Angelina Jolie & Brad Pitt

Angelina Jolie-nak egy egész napot szenteltünk már. Megnéztünk tetoválásokat, kipróbáltuk az étrendjét, ismerjük a gondolatait. Őket is minden évben nyaggatták, mikor házasodnak össze, végül a gyerekeik – szám szerint hét – kedvéért megtették. Egyszer lesz Brad Pitt-napunk is, nyugi. Csak remélem, nem azért, mert a szingliségét ünnepeljük.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.