Egyéb kategória

Polipcsáp, koponya, izomrost

Gondolom, imádjátok a magas sarkú cipellőket, hiszen pár centi óriásit dob a megjelenéseteken és az önbizalmatokon is. Hát, én sem vagyok ezzel másképp. Ez a pár lábbeli azonban kicsit meghökkentett.
vous - 2015.06.29.
Polipcsáp, koponya, izomrost

Kermit Tesoro ugyanis olyan kompozíciókat enged ki a kezei közül a női lábakra, amelyek nincsenek híján sem a polipcsápnak, sem a koponyának, sem az izomrostoknak. Annyira extrém darabokat készít, hogy Lady Gaga is imádja a kreációit, ami nem meglepő. Ő hordta ugyanis a srác sarok nélküli cipőit is, tudjátok, amelyek úgy néznek ki, mint a pata, és elképesztő, de támaszték nélkül is lehet bennük járni (bizonyos fokig). 

Ha Lady Gaga lennék, biztosan imádnám én is, de addig is, akárhogy is nézegetem a képeket, nem jött meg hozzá a kedvem. Mert valóban vagány, extrém, különleges, de nem biztos, hogy a hétköznapokban polipba bújtatnám a lábam. 

Persze, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem vándorol szívesen a tekintetem rajtuk…

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.