Egyéb kategória

Van az a pillanat, amikor a szoptatás idilli és gyönyörű

Ugyan a szoptatás néha fájdalmas, fárasztó és kényelmetlen, van az a pillanat, amikor minden anya a világ legcsodálatosabb, legidillibb pillanatának érzi.

vous - 2015.06.18.
Van az a pillanat, amikor a szoptatás idilli és gyönyörű

Ezt gondolhatta Ivette Ivens is, aki hétköznapi édesanyákat választott témájának, akik istennőként szoptatják gyermeküket. Bárhol és bármikor. A fotósnő elgondolása szerint a nők általában szégyellnek nyilvános helyen szoptatni, aminek ezernyi oka lehet. Ő viszont olyan portrékat készített, amellyel szeretné megmutatni az édesanyáknak és a világnak, hogy a szoptatás bizony gyönyörű.

A képek önmagukért beszélnek.

Még több fotót találsz Ivette Ivens honlapján.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.