Egyéb kategória

Van az a pillanat, amikor a szoptatás idilli és gyönyörű

Ugyan a szoptatás néha fájdalmas, fárasztó és kényelmetlen, van az a pillanat, amikor minden anya a világ legcsodálatosabb, legidillibb pillanatának érzi.

vous - 2015.06.18.
Van az a pillanat, amikor a szoptatás idilli és gyönyörű

Ezt gondolhatta Ivette Ivens is, aki hétköznapi édesanyákat választott témájának, akik istennőként szoptatják gyermeküket. Bárhol és bármikor. A fotósnő elgondolása szerint a nők általában szégyellnek nyilvános helyen szoptatni, aminek ezernyi oka lehet. Ő viszont olyan portrékat készített, amellyel szeretné megmutatni az édesanyáknak és a világnak, hogy a szoptatás bizony gyönyörű.

A képek önmagukért beszélnek.

Még több fotót találsz Ivette Ivens honlapján.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.