Világ

Ez lenne a Balaton?!

Ha a Balatonra gondoltok, akkor biztos vagyok benne, hogy szerepelnének a következő szavak: nyár, kánikula, fürdőruha, lángos, strand. De sajnos a magyar tengernek van egy másik oldala is.
vous - 2015.07.06.
Ez lenne a Balaton?!

A hétvégén a Balaton legnyugatibb csücskében kirándultam sok más turistatársammal együtt. A főszezon közepén járunk, amit a nyári szünetet élvezők tömege is mutatott. A balatoni esték sokak számára már fogalommá nőtte ki magát, és egész évben csak azt várják, hogy megint ott ülhessenek szerelmükkel a mólón – egy gondolatébresztő sör vagy fröccs mellett. Sajnos ezeknek a nagy beszélgetéseknek a kárát a Balaton és a hattyúk látják. A rekkenő hőségben megdöbbenve láttam, hogy a sörösüvegek száma meghaladta a tóban pihenő hattyúkét. A nyári esték megnövekedett alkoholfogyasztásának eredményét nem biztos, hogy a Balatonba kellene dobni. Hiszen akkor hol lesznek a következő Balaton-parti esték, talán egy sörösüveg-kupac mellett?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!